Paljastus Viidakon tähtöset -tosi-tv:n kulisseista – alkuun uutisoitu ei pidäkään paikkaansa!

Paraikaa Sub-kanavalle kuvattavan Viidakon tähtöset -ohjelman taustalta on paljastunut seikkoja, jotka ovat ristiriidassa ohjelmasta alkuun uutisoidun tiedon kanssa.

Viime viikolla paljastettiin, että kymmenen julkisuudesta tuttua kaunotarta kilpailee selviytymishenkisessä realityssä autiolla saarella, ja he ovat täysin sähköpostien ja puhelimen tavoittamattomissa jopa kuukauden ajan. Esimerkiksi Henna Kalinainen vahvisti asian Hymylle.

Teoriassa ehkä näin, mutta ei käytännössä. Hymyn tietoon on tullut, että henkilöillä on kuin onkin mahdollisuus kommunikoida ulkomaailmaan, tosin se tapahtuu tuotantoryhmän avustajien kautta.

-Pitää paikkansa, että olen saanut sähköpostiviestin eräältä henkilöltä, joka on paraikaa kuvauksissa. Se tuli kuitenkin tuotantoryhmän edustajan sähköpostista, kertoo Hymylle erään kilpailijan kanssa liiketoimisuhteessa oleva suomalaismies.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Sub, Viidakon tähtöset

Kommentit

Voisko ne kaikki jättää sinne saarelle oman onnensa nojaan vaikka 10 vuodeksi, ja kuvausryhmäkin kotiin…

Tv:ssä tänään: turhien julkkisten noloa Amerikan apinointia. Apinasaarella kilpailee viime vuosien surkeimmat tähdenlennot. Pääpalkintona levytyssopimus ja kuumia bisnesvinkkejä Johanna Tukiaiselta.

Oma kommentti