Paluu haudalle: ”Kaipaan miestäni tosi paljon!”

Ana Risquet-LeppänenAna Risquet-Leppänen ei ole vieläkään toipunut miehensä Urpo Leppäsen kuolemasta. Nyt hän kertoo elämästään tuoreen Hymyn sivuilla.

Parin yli kaksikymmentä vuotta kestänyt liitto päättyi Urpon kuoltua keuhkokuumeeseen pari vuotta sitten.

-Olen aika yksinäinen, nainen toteaa lehdessämme.

-Miehet soittelevat ja ehdottelevat kyllä treffejä. Olen vastannut kaikkiin pyyntöihin kieltävästi. Yhdestä asiasta olen aivan varma, en mene koskaan enää naimisiin.

Urpoa Ana muistelee lämmöllä. Urpo oli koulutettu ja sivistynyt herrasmies.

Ei ole kokonaan poissuljettu asia, että Ana palaisi Kuubaan takaisin. Hän haluaisi perustaa lasten ja nuorten tanssikoulun. Lue lisää Anasta Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ana Leppänen, Urpo Leppänen

Kommentit

Analle ehkä olisi järkevämpää palata Kuubaan. Mitä hän täällä Suomessa tekee yksin suremassa? Elämä menee ihan hukkaan, jos ei uskalla päästää irti vanhasta. Urpo ei enää tule takaisin.

miksi ei oisi sanoa totuutta? eihän se ole tarkoitettu loukkaukseksi! itse en muistanu urpoa ollenkaan!? Anana kylläkin!!värikäs hieno persoona:)

Ana ei ole ratsastanut julkisuudella miehensä kuoleman jälkeen, vaikka olisi voinut. Siitä pisteet.

En jaksa ymmärtää sitä,miks joittenki kommentit on negatiivisia..itte oon kokenu läheisen kuoleman,,,,ei oo kivaa 🙁

Ana on livenä todella upea kaunotar, miten lehtikuvista sitä ei näy. Ana ja Urpo tavallisessa kaupassa aikoinaan ruokaostoksilla: todella tyylikkäitä, ystävällisiä asiakkaita.

Andy McCoy..mauhahahah….mä jo pelästyin, etten saa ollenkaan tänään hyviä nauruja..kiitos:))))

Surutyö. Se vie aikansa,eikä suru koskaan lähde,mutta se etääntyy,eikä tee enää vuosien jälkeen niin kipeää. Ana olet vielä nuori,mitä vaan voi elämä sinulle tarjota. Ota vastaan se. Kaikkea hyvää sinulle ja pojallenne!

Anan leskeneläkkeellä eläisi luxus-tason elämää Kuubassa.

Oma kommentti