Pamela Anderson käväisi Dannyn huvilalla Raumalla! ”Pysytteli huvilan ulkopuolella”

Danny eli Iso D eli Ilkka Lipsanen on ollut tänä kesänä melkoisessa naisruletissa. Dannyn on kohuttu viihtyvän Erika Vikmaniakin nuoremman seuralaisen kanssa, mutta Danny on todennut kyseessä olevan hänen firmansa työntekijän. Hän seurustelee kuulemma edelleen Erikan kanssa.

Mutta onpa Dannyn mökillä Raumalla nähty kaunottaria ennen Erikaakin. Kesällä 2007 mökillä piipahti Hollywood-kaunotar Pamela Anderson. Povipommi oli tuolloin tähdittämässä Raumanmeren juhannusfestareita.

-He olivat veneilemässä tässä lähettyvillä. Sen yhteydessä hän käväisi mökillä, mutta pysytteli huvilan ulkopuolella, Danny naurahtaa.

Dannyn muistelo liittyy Hymyn painetun lehden juttuun Nämä mökkimuistot elävät. Jutussa monet muutkin julkut kertovat muistoistaan.

Kuva: Kari Pekonen

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danny, Ilkka Lipsanen, Pamela Anderson

Kommentit

Voi hyvää päivää vaan nuo Dannyn hiukset..Eikö kukaan raaski sanoa papalle ,että mene nyt hyvä mies parturiin. Tulisi varmaan ihan miehen näköiseksi kun päässä olisi hyvin leikattu tukka ,eikä nuo harvat haivenet ,jotka riippuu sinne sun tänne.. Ensi näkemältä tulee aina mieleen joku arotuulen raiskaama tuulenpesä…

Oma kommentti