Kuvituskuva ei liity juttuun

Parikymppinen tyttö haluaa vain yli 50+ miehiä: Miksi ei hyväksytä?

Parikymppinen suomalaisneito on kirjoittanut terveyssivustolle avoimen kirjeen siitä, miksi ikäerorakkauksia syrjitään, vaikka muiden vähemmistöjen tasa-arvo on toteutunut maassamme hyvin.

Tällä hän tarkoittaa esimerkiksi homoja, lesboja ja trans-ihmisiä.

-Tämä asia ei ole aiemmin minua painanut, mutta nyt se on alkanut painaa. En ole kokenut sitä ongelmaksi, mutta näyttää se olevan ongelma. Muille. Ja sitä kautta minulle. Vaikea minun on kaveripiiriä käydä muuttamaan, kun tällainen ikäeroasia näyttää olevan melkeinpä kautta linjan kaikkien mielestä omituista, hän avautuu.

-Pelkäävätkö naiset, että nuorempi nainen vie hänen miehensä? Mistä ihmeessä tässä on kysymys? Mikä siinä on niin yököttävää?

Lue 21-vuotiaan Ellan tarina TÄSTÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ikäero

Kommentit

Jaa, minusta tuntuu että parikymppinen hakee itse suhdetta vanhemmasta miehestä koska haluaa olla varma, ettei tule jätetyksi. Usein isäsuhde on ollut heikko, tai sitä ei ole ollut lainkaan. Vanhempi mies on jo seikkailunsa seikkaillut ja haluaa pysyvyyttä. Nuorempi nainen haluaa olla se, joka käyttää valtaa suhteessa, koska itsellä on enemmän vientiä ihmissuhdemarkkinoilla. Jutussa nuori nainen tuumaa, että muut pelkäävät jotain, koska eivät hyväksy suhdetta. Mutta kyllä se on niin, että ihmiseen ja ihmisen valintoihin vaikuttaa omat pelot, ei muiden.

Oma kommentti