Pate: ”Olen sinkku”

PatePate Mustajärvi tilitti Vihreillä Niityillä Himoksella Hymylle, että korkki on pysynyt kiinni tiiviisti koko kesän. Hän ei edes löydä syytä sen avaamiseen.

-Aamupalani syön yksin. Kiloja on karissut. Minulla ei ole tällä hetkellä ketään asuinkumppania, Pate paljasti.

Teksti: Hymy
Avainsanat: alkoholi, Pate Mustajärvi, Vihreät Niityt

Kommentit

Mä rupesin tykkäämään popedasta vasta pari viikkoo sitten mutta se on ihan paras bändi siitä johtuen että Pate on laulaja ja hyvä sellainen siis ihan PARAS! se ei ole outoa ainakaan minun mielestä kun näin pieni kuin minä tykkää rokista eli MAAILMAN PARHAASTA BÄNDISTÄ POPEDASTA! mun iskä sano että sana POPEDA tulee Venäläisestä auto merkistä! Vittuako sillä on väliä mistä se tulee! Tulkoon vaikka PERSEESTÄ! Mutta fanitan Patea!!!!!!!!!!! Mutta en alkais olemaan koskaan kuitenkaan Paten kanssa tai
ehkä vähän vanhempana! Terveisin:Salainen ystäväsi!

Olishan se ihanaa jos Pate on sinkku ja edelleen selvinpäin. Täällä olisi erittäin kiinnostunut raitis ja reipas 51 vee sinkkunainen treelta!!

olen aina tykännyt patesta ja popedasta ja on hyvä mieli paten vuoksi kun on pysynyt korkki kiinni. kaikkea hyvää patelle jatkossakin

Mitä hemmettiä ihmiset kommentoi tänne typeriä juttuja. Tuokin äskeinen. Mitä järkeä. Pitäisit suusi kinni, jos ei ole asiaa. Eikö näin ole parempi?
Pate Mustajärvi on parhaita rokkareita Suomessa kautta aikojen. Oli sinkku tai ei.

Oma kommentti