Pekka Haavisto ei antanut ropoja romanialaiselle – toimiko oikein, kommentoi!

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto käveli pari päivää sitten Helsingin ydinkeskustassa salkku kädessään. Hänen edellään asteleva mieshenkilö antoi romanialaiskerjääjän kuppiin roposen, mutta Pekka käveli korostuneen ryhdikkäästi ohi, Hymylle juorutaan.

-Eikö Pekalla tosiaankaan ole rikkaana ihmisenä antaa kerjääjälle lanttia. Eivät kaikki kerjääjät suinkaan ole rikollisia, vaan he yrittävät tienata vain leipäänsä kylmässä maassamme, ohikulkija ihmettelee Hymylle.

Aihe jakaa varmasti monen mielipiteen. Mitä mieltä sinä olet? Toimiko presidenttiehdokas oikein?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pekka Haavisto

Kommentit

Eipä mullekaan kukaan rahoja jakele. Kyllä joka lantti täytyy ansaita TYÖTEOLLA! Oikein toimittu.

Just joo… trollihan vaan täällä huutelee, HUOH!! Katsokaa suurempaa kuvaa eikä vaan omaa napaa. Köyhyys tulee leviämään kun työt loppuu. Ei sitä 90-luvullakaan kaikille töitä riittänyt vai riittikö? Ollaan tottu tähän ”hyvinvointivaltioon” joka on vain meidän eikä kenenkään muun! Jos lapsenne on työtön ja myy persettä kadulla niin onko se hyväksyttävämpää kuin kerjääminen talvipakkasella? Onko se oikein, että ihminen syntyy minne syntyy ja tuoitaan sen takia? Jokaisella jolla on varaa tuomita ei ole sen parempi kuin muukaan. Ja se, että hymy kirjottelee jotain provoa niin on kannattaa myös muita tietolähteitä tarkastella yhtä kriittisesti. Elämä ei ole niin mustavalkoista kuin luulette.

Norjassa(?) vissiin kehitellään lakia jolla kerjääminen kielletään, mitenkäs meillä täällä partiopoikavaltiossa, ketä seurataan. Ollaanko euurooppalaisia tässä asiassa vai halutaanko jo tunnustaa kansallisvaltion tunnusmerkkejä?

TOIMI TÄYSIN OIKEIN! HERÄTKÄÄ IHMISET!! Älkää antako edes katsetta niille, kolikosta puhumattakaan.

kerran oon jollekki kerjäläisele euron viskanu ja sen jälkeen vainos aina kun näki,,eli ei tartte antaa mitään..

Taitaa mennä haaviston rahat homoparinsa sakkojen makselemisiin ja sen elättämiseen UGHHHHH

Tässä nähtiin että ei omista varoista suoranaisesti luovu,kun taas viranhoidossa tuhoaa Suomen valtion varoja.Tyhmä kun on,eikä älyä että itsekin on osa valtiota.Mutta kysymykseen vastaus.Toimi 100%:sti oikein.

Pekka ei elä kuten opettaa, leuka pystyssä kävelee kerjäläisen ohi.

Puheissaan haluaa heitä tänne lisää ja myöntää ettei kaikki tule tuilla toimeen. Kuitenkaan ei heitä auta.

Haavisto ei tule koskaan saamaan ääntäni.

miksi toisten pitäisi elättää joku, jota ei työnteko kiinnosta pätkääkään

HYVÄ PEKKA!! SAAT ÄÄNENI VAALEISSA!! MENKÖÖT PERKELEEN PUMMIT TÖIHIN SAATANAT!!! Tänne niitä ei tartte tuoda sossun ja veronmaksajien rahoilla rällästämään!!

HOMO-HAAVISTO TEKI JUST OIKEIN,EI RAHAA NOILLE PUMMEILLE !!!

heikki ansaitsi juuri yhden äänen täältä oulun seudulta!! Juuri näin toimii rehellinen poliitikko, eli ei toimita kaikkia miellyttäen vain sen takia kun sattuu olemaan vaalit tulossa!!

”tienata leipänsä”. Menisivät töihin eikä töröttäis kuppi kourassa päivät pitkät. Sakot niille jotka almuja antaa

Homo se on kuitenkin, vaikka osas käyttää tässä asiassa YLÄpäätään alapäänsä sijaan.

”Syyttäkää sitä joka keksi köyhyyden”, no voi morjens. Lienet kuitenkin trolli, mutta menköön. Mielummin syytän sitä, joka raahasi nämä reppanat omasta maastaan Suomeen kerjäämään. Se on itse suurin riistäjä, joka antaa kerjäläiselle lantin tai setelin. Siinä tukee rikollisia ihan vaan sitä varten, että voi taas tuntea itsensä muita paremmaksi ihmiseksi muutaman viikon. Miten muuten tosiaan kuvittelet persaukisten kerjäläisten pääsevän Suomeen kuin kiskureiden roudaamana?
Humaanimpaa olisi ehkä yrittää hoitaa homma kuntoon siellä toisessa päässä ennen tänne siirtämistä.

Olipas tökerö juttu; ei todellakaan tarvitse antaa mitään kerjäläisille. Kerjääminen pitäisi lailla kieltää! Vaikka on pressaehdokas niin ei se tarkoita että rahoja tarvitsisi syytää muille!

Kyllähän sitä vois muutaman lantin antaa jos raha menisi itse kerjääjälle mutta asia on vain niin että nekin pennoset menee järjestäytyneille rikollisille jotka asuu isoissa palatsimaisissa asunnoissaan. Köyhille perheille lainataan rahaa tosi isoilla koroilla ja kun ei pysty maksaan niin perheitten lapset ja naiset pakotetaan kerjäämään ulkomaille. pieni lapsi kerää rahaa äkkiä sen 2000kk ellei enemmänki, sillä rahalla saa paljon romaniassa, sääli ettei todella köyhät perheet siittä kostu vaan rikkaat rikolliset.

On noita suomessakin köyhiä, miksi pitäisi antaa romanialaisille rahansa?

Ja kun miettii kuinka paljon tuolla keskustassa riittää näitä järjestäytyneen liigan työntekijöitä niin miten hemmetissä edes kellään on varaa antaa jokaiselle rahaaa ?!?! Ja kun miettii lisää niin kuinka moni kantaa edes kolikoita enää mukanaan näin muovisena ajankautena ? Ei härregood ja hyvää päivää taas

Ei kai kukaan enää kuvittele, että ne rahat päätyisivät tälle henkilölle itselleen? Romanian järjestäytyneelle rikollisuudelle ne menevät ja miksi ihmeessä sellaista pitäisi tukea.

Jos haluaa tehdä hyväntekeväisyyttä, niin voi käydä ostamassa suomalaisia palveluja jostakin lähistöltä.

Pekka on korostanut sitä, että näitä ihmisiä on autettava muulla tavalla, järjestettävä olosuhteet omassa maassa paremmin.

Jos Pekka Haavisto havaitsi kerjäläisen, homo teki oikein, kun ei rahoittanut mafian lähettämää kerjäläistä.

heillähän on mahdollisuus saada suomesta tukiavustuksia kelalta 🙂 miksi ihmeessä ne sitte kerjäävät ? kysynvaan 😀 haavisto teki ihan oikein

kyseessähän on jo lähtökohtaisesti jonkinlainen petos eli osa järjestynyttä rikollisuutta jos kerjääjällä on muslimihuntu päässä. Romanit eivät ole muslimeja ja riisuvat huntunsa heti muutaman korttelin päässä kun jättävät businesspositionsa. Kunnioitusta voisi herättää romaanikerjääjä ilman huntua (mutta tätä ei saa kertoa heille).

Miksi pitää antaa rahaa romanialaisille ammattirikollisille?

Ihan oikein ettei antanut. Oikeastiko joku antaa? Voiko olla niin typeriä ihmisiä että tukevat tuota touhua antamalla rahaa. Kun ei anna rahaa, he jäävät omaan maahansa jossa heistä on huolta kannettava, ei meidän tehtävä ole olla koko euroopan kela.

Toimi oikein. Mitä enemmän niille antaa, sitä enemmän niitä tänne tulee.

En äänestäisi presidentiksi henkilöä, jonka tietäsin antaneen rahaa noille manneille! Eli sikäli pisteet Haavistolle!

Kuule todellakin jaetaan rahaa, moni jakaa, ihan eri yht.kuntaluokista jaetaan.

Voi moro! Kuka tässä maassa ei vielä tiedä, ettei niille pidä antaa senttiäkään! Taustalla rikollisuus, ihmiskauppaa yms. Nuo asiat ratkaistaan jollakin muulla tavoin kuin antamalla rahaa kerjäläiselle! Hyvä Pekka, näytät esimerkkiä!

Itse äänestän Perussuomalaisia, mutta täytyy sanoa siitä huolimatta että ihan oikein teki. Työllä ne rahat on ansaittava!

Onhan niillä rahaa matkustaa tänne pohjolaankin! ei senttiikään kerjäläisille, kohta niitä on koko suomi täynnä

Romanian romaanit pitää saada kokonaan kaduilta pois kerjäämästä.

Teidän kommentit on ihan kamalaa luettavaa! En ymmärrä ihmisten kylmyyttä ja itsekkyyttä. Ihmisiähän me kaikki ollaan ja joku ihminen on keksinyt rahapelin mitä me jokainen omalla tavallamme pelaamme. Syyttäkää sitä joka keksi köyhyyden 🙁

Hyvinvointivaltion ja raamatun oppien yhdistys:

Anne miehelle kala, niin annat miehelle kalan joka päivä. Opeta mies kalastamaan, niin hän antaa ylimääräiset kalansa valtiolle.

Toimi rasistisesti. Olisko pitänyt olla hänen kaltasensa suuntautunut.

Minkä helvetin takia Pekka olisi antanut kerjäläiselle kolikon? Jos kerjäläinen todellakin haluaa tienata elantonsa ”meidän kylmässä maassamme”, jonne on tullut täysin tietoisena sääolosuhteista, niin hakeutuisi töihin.

On edelleen todistamatta, miten maailma paranee, jos annan(ammatti?)kerjäläiselle lantin. Jos taas luulen tulevani paremmaksi ihmiseksi tällä tavoin, taidan pettää itseäni.

Romanian romaanit pitää saada kokonaan kaduilta pois kerjäämästä.

Kerjäläisiä tulee aina vain lisää ja lisää jos ”busines” kannattaa

Arvostukseni Haavistoa kohtaan vain kasvaa. Ei järjestäytyneelle rikollisuudelle ja ihmiskaupalle = OIKEIN.

Oma kommentti