Pekka Haaviston ökykämppä – onpas komea!

Painettu Hymy on antanut uuden hallituksen kasvoille neljä aukeamaa palstatilaa. Ministereillä kotirintama on pääosin kunnossa. Yksityiselämässä on ollut rakkautta ja perheonnea, mutta myös draamaa, eroja ja murhetta. Hymy selvitti uusien ministerien perhetaustat, tulot ja asunnot.

Koko paketin voit siis lukea painetusta lehdestä.

Ehkäpä yksi ökyimmistä asunnoista löytyy ulkoministeri Pekka Haavistolta!

Suomalaisen politiikan vanha kehäkettu on elänyt parisuhteessa miehen kanssa kohta jo lähes kaksi vuosikymmentä. Haavisto ja hänen puolisonsa, Ecuadorista kotoisin oleva Antonio Flores rekisteröivät parisuhteensa jo vuonna 2002.

Antonio on ollut vuosien varrella kohuotsikoissa muun muassa rattijuopumustuomion ja risteilyllä sattuneen tappelun takia. Liitto on kuitenkin kestänyt.

Haavisto ja Flores rakastavat arvoasumista. Haavisto myi vuonna 2011 edellisen asuntonsa Helsingin Munkkiniemessä 1,45 miljoonalla eurolla sote-konserni Mehiläisen miljonääritoimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpäälle.

Nykyisen Kulosaaressa sijaitsevan talonsa Haavisto hankki Yhdysvaltojen suurlähetystöltä 1,1 miljoonalla eurolla vuonna 2012.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antonio Flores, Pekka Haavisto

Kommentit

Oma kommentti