Pelkästään tämä pieni temppu riittää varmistamaan Putous-voiton!

Iltalehti on tänään raportoinut usean jutun verran Jussi Vatasen tähdittämän Putous-hahmon Antskun vierailua Imatralla. Väenpaljous tapahtumapaikalla on ollut järisyttävää. Vatasesta povataankin toistamiseen sketsihahmokilpailun voittajaa, mutta yksi temppu riittäisi ehkä sen varmistamiseen.

Nimittäin se, että Imatran kaupunki päättäisi sijoittaa tulevaa kesämatkailua silmällä pitäen vaikkapa 5 000 euroa tekstiviestiäänestykseen. Mitä ilmeisemmin jo tällä mobilisoinnilla Antsku nousisi Putous-ohjelman sketsihahmokilvan voittoon.

Kaupunki on jo nyt saanut Antsku-hahmon myötä huiman paljon ilmaista mainosta. Putousta on katsonut Maikkarin parhaassa katseluajassa eli lauantain-illan prime timessä jopa 1,4 miljoonaa katsojaa. Jussi Vatanen on iskenyt kultasuoneen keksittyään kotipaikakseen pienen olemassa olevan kaupungin, mutta tarpeeksi pienen, jolloin psykologinen kosketusarvo sen asukkaisiin on tehokas.

Vatasen hahmo on nostanut imatralaisten yhteisenkeä niin, että Itä-Suomesta tulvahtaa jo ilman kaupungin matkailupuolen panostustakin Vataselle melkoinen äänisaalis. Pelkästään sekin voi riittää voittoon.

Kuva MTV3

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Imatra, Putous, Jussi Vatanen, kaupunki, Antsku

Kommentit

Oma kommentti