Perheenäidin yllätyspaljastus: ”Minulla on ollut lukuisia julkkismiehiä!” Lue tilitys!

Rania TillaeusRania Tillaeus on seurustellut tai hänellä on ollut ystävyyssuhde useiden miesjulkkisten kanssa. Nyt hän kertoo, miten helppoa julkkiksen liiveihin on uida.

Parikkalalainen, 32-vuotias kolmen lapsen äiti toteaa eläneensä erikoisen elämän. Hän on aina etsinyt siihen jännitystä ja siksi suhde siippaan on ollut lukuisia kertoja katkolla. Kaikilla hänen lapsistaan on eri isä.

– Oletko koskaan tavannut täysin tervettä mielenterveyshoitajaa? hän naurahtaa ironisesti.
Rania työskentelee päihde- ja mielenterveysalalla.

Julkkishai
Mikä sitten tekee parikkalalaisäidistä jutun väärtin? Se, että hän on onnistunut luomaan useisiin julkkismiehiin ystävyyssuhteen, eikä edes peittele sitä. Puheissa vilahtelevat Matti Nykänen, Vesa Keskinen, Saska Helmikallio, Dimitri Sjöberg, Nalle Lehtonen.

– Kaikki lähti siitä, kun nuoruudessani seurustelin entisen työministeri Urpo Leppäsen veljenpojan kanssa. Sittemmin tapasin Saska Helmikallion, joka oli silloin vasta 16-vuotias, minua kolme vuotta nuorempi. Aloin pyöriä tulevan tangokunkun kanssa yhdessä.

– Jotenkin julkkismiehet ovat vain sivunneet aina elämääni. Siitä saisi pienen romaanin, Rania Tillaeus hehkuttaa.

Tangokuningas Helmikallio sattui olemaan Tillaeuksen nuoruudentoveri, mutta muiden julkkismiesten kohdalla kaava on ollut toisenlainen.
– Ihmiset varmaan kuvittelevat, että julkkikset ovat etäisiä ja heihin on tosi vaikea tutustua. Katin kontit. Olen kirjoittanut monille julkkiksille ja laittanut oheen valokuvan itsestäni. Poikkeuksetta he ovat soittaneet takaisin.

”Matti soitti hevostalleilta”
Viimeksi Rania lähestyi kirjeineen kyläkauppias Vesa Keskistä, joka ystävällisyyttään soittikin naiselle. Rania ei suostu paljastamaan, mihin ajanjaksoon tapaus sijoittuu.

– Tapasimme myöhemmin Lahdessa, ja meillä oli oikein mukavaa keskenämme. Vesa on aivan loistava tyyppi, hän tyytyy toteamaan.
Ystävyyssuhteen laadusta Rania vaikenee, kuten monen muunkin julkkisystävänsä kohdalla.

– Kirjoitettuani Frederikille hän soitti takaisin ja epäili, olenko mustalainen, kun minulla on tällainen tumma ääni ja nimenikin on erikoinen, Rania naurahtaa.

Kun Matti Nykänen oli muutama vuosi sitten taas kerran paennut muuramelaisille hevostalleille ottamaan avioliittoonsa etäisyyttä, päätti Rania rustata viestin idolilleen. Hän lähetti kuvansa, jossa poseerasi bikineissä Iltatyttö-kuvaajan ikuistamana.

– Ei aikaakaan, niin Matti soitti. Harmikseni emme koskaan ehtineet tavata. Siitä olisi jotain voinut tullakin, Rania muistelee kaiholla.
– Erään kerran puhelin soi ja tiukka naisääni tivasi, mitä tekemistä minulla oli Nykäsen kanssa. Nainen esittäytyi Nykäsen sihteeriksi. Kun en vastannut, sain kuulla muutaman valitun sanan. Kovasti hänellä oli Mervi Tapolan tyyppinen ääni.

Rania Tillaeus”Ikäero ei haitannut”
Tangokuningas Dimitri Sjöbergiin Rania puolestaan tutustui tämän keikoilla.
– Tapailimme aina keikkapaikkakunnilla. Hän oli paitsi loistava laulaja myös erittäin hurmaava nuorimies. Voisinpa jopa väittää, että paras tuntemistani!

Kun Sjöberg löi keikkahynttyyt yhteen trumpetisti-laulaja Nalle Lehtosen kanssa, Rania tutustui myös Nalleen.
– Ikäeromme, jota oli aika runsaasti, ei haitannut. Aloimme pyöriä yhdessä. Hän kävi monesti kotonani ja tutustui lapsiinikin, Rania kertoilee.
– Hän haki minut autolla keikoilleen.
Rania sanoo tallettaneensa kännykkäänsä paljon viestejä julkkisystäviltään – muistoksi.

”Haen jännitystä”
– En olisi ikinä voinut kuvitella, että julkkismiehet soittelevat, jos heille lähettää fanikirjeen, Rania Tillaeus naurahtaa parikkalalaisen Kägöne-ravintolan pöydässä.
Miksi haluat kertoa tällaisesta omalla nimelläsi ja kuvallasi?
– Siksi, että moni ei ole elänyt tällaista elämää. Moni ei varmaan edes usko.
Miten parisuhteesi on kestänyt tämän?
– No, onhan näitä katkoksia ollut. Kun niitä on ollut, silloin olen kirjoitellut. Taidan olla aika mahdoton ja vaikea ihminen.
Mikä on syy julkkismiesten etsimiseen?
– En ole pystynyt elämään perustasaista elämää. Olen kaivannut siihen jännitystä.
Oletko aina kertonut ystävistä miehellesi?
– Kyllä. Olen halunnut olla rehellinen.
Haluatko itse olla julkkis?
– Kyllä tämä jännityksen piikkiin menee. En oikein usko, että itse tahtoisin elää julkisuudessa.
Miksi et seurustele jonkun julkkismiehen kanssa?
– Olen halunnut mennä eteenpäin. On ollut kiva nähdä, kuka seuraavaksi vastaa kirjeeseeni.
Aiotko metsästää lisää ystäviä?
– En, sillä olen päättänyt nyt keskittyä perhe-elämään.

Toimittajan ajaessa kotiinsa päin Ranialta tulee viesti:
– Seuraavaksi aion ryhtyä pommittamaan sinua hempeillä kirjeillä!

Juttu liittyy Hymyn historiasarjaan Hymyn hurjimmat

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dimitri Sjöberg, Frederik, Matti Nykänen, Mervi Tapola, Nalle Lehtonen. Rania Tillaeus, Saska Helmikallio, Urpo Leppänen, Vesa Keskinen

Kommentit

keksitty nimi,uskokaa!!!!ei mitää aatliseen päinkään ja seon varma!!!!!käykää imatran kirkonkirjois!!!!!!!!!! idiootit!!!!!!!!!!

Vanha juttu jo mutta pakko kommentoida ettei Dimitri Sjöberg ole ikinä ollut tangokuningas…

Rania mikää Tillaeus ole, kuten aiemmin joku täällä sanoikin. Ja näitä tyyppejä vituttaa se, että tuo Rania tahrii säätyläisnimeä, joka jää äkkiä erikoisuutensa takia muistiin. Luulisi teidänkin tietävän, että tälläinen erikoinen ja hieno nimi on pidetty statuksen takia.

Hahaa, joitain voi sitten vituttaa tämä artikkeli, joka ei ees liittynyt sukujuuriin;D Ootte kyl edelliset kommentoijat pöljiä :DDDDDD

Edelliselle kirjoittajalle. pitääkö näitä ruåtsalaisia kermapersesukuja palvoa? keskittykää tähän artikkeliin, älkää tähän tillaeus-sukuu. nimikin on vaikea kirjoittaa ja vielä vaikeampi lausua.

Tillaeukset ovat arvostettua ja hyvämaineista ruotsalaista pappissukua. Taitaisi suvun esi-isät kääntyä haudoissaan, jos tietäisivät että joku moukka kehtaa tahrata suvun nimeä, johon ei edes kuulu kuin avioliiton kautta. Kaikenlaisia päähänpistoja nykyihmisillä, ettäs kehtaakin tämä Rania ratsastaa sekundajulkkisten surkealla maineella ja vielä tahria yläluokkaisen suvun mainetta.

Ei tuo Tillaeus ole hänen oma sukunimensä, vaan se on hänen ex-mieheltänsä.

Vastaus n:o 16. Tillaeus on alkujaan säätyläissuku, josta löytyy yhteyksiä aatelisiin, joita pidetään sisäsiittoisina. Ehkä tämän artikkelin neitokainen kuuluu siihen talonpoikaistuneeseen haaraan.

Niin tai näin, mutta Rania -neitokainen voisit ajatella mitä teet.

Hmm, johtuneeko tämä siitä arvailusta, että tietoni (ja muidenkin) isänsä puolelta olisi vähän tummaa verta?? Ehkä se selittää ”avoimuuden! ;))

Ai tillaeukset sisäsiittoisia? Tiedoksi vaan, että Juuka on tällä hetkellä suomen sisäsiittoisin kunta ja tillauksia siellä ei ole ollut eikä ole.r

Eikä tässä vielä ollut kaikki….piti lupauksensa eräille, eikä paljastanut kaikkia tuttujaan…viisas nainen .)

Hasunen voi miettiä, onko omat muumit olleet koskaan laaksossa ja sitä, miksi omat opinnot jäi kesken, katkera?? Älä puhu opiskelija kavereiden puolesta, kun et tiedä mitä opiskelu on ja työntekohan sua ei kiinnosta.
Ja meriläinen, vaihda sivuja.

Viisas nainen; koetti näin, miltä julkisuus tuntuu mutta jätti viisaasti myös kertomatta kaikki tuntemansa julkkikset, joiden kanssa tänä päivänki tekemisissä..Satun minäkin muute tuntemaan.

Vittuako luette tällaista roskalehteä, jos ette kestä siinä olevia juttuja!!! Ihme pikkusielusta porukkaa ja vielä paskaa kehtaatte siinä ensinnäkin jauhaa!!!! Voi voi, hankkikaa itsellenne elämä :DDD

Tällä rouvalla on ollut silikonitissit jo about 10 vuotta! Satun tuntemaan.

ei voi ku nauraa: otettu on jo ajat sitten, eikä niitä täällä näytetä 🙂

Yritätkö tarkoituksenmukaisesti vaurioittaa sukusi nimeä, rahvaanomaisella käytökselläsi? Ja vielä kehtaa rehvastella tekemisilläsi lehdissä. Saisit hävetä.

Henrikille!

Kyllä sitä parempiinkin sukuihin mahtuu mustalampaita. Tiedän monta aatelissukua, josta tuollaisia tyttöjä löytyy lähes joka oksalta.

– Matias af Näfverhorn

Miten tällainen mustalammas on voinut oikein päästä Tillaeuksien kaltaiseen aatelis/pappissukuun? Sen siinä näkee, että mitä aatelisien sisäsiittoisuus saa aikaiseksi. Ei millään pahalla, mutta käytä järkeäsi hyvä nainen.

– Henrik

ja tämäkin neitokainen on nykyisin sairaanhoitaja opiskelija…
ei ole kaikki muumit muuten oikeestikkaan laaksossa, sen käsityksen on saanut luokkatoverit

mä en ikinä vois nussia tollasta muijaa joka on antanut esim. masalle! miettii sitäkin missä masan pelikin on vieraillut (esim, mervissä!) ja kuka taas ennen masaa mervillekin on antanut. ihan pimee muju!

Mitähän vasten tää juttu taas nostettiin esiin? Samainen tarina oli pari vuotta sitten Hymyssä, jolloin daami asusteli toisella paikkakunnalla. Onneksi muuttivat täältä pois, oli sen verran *värikäs* perhe…..

mitä hienoa siinä on jos on deittaillut b-luokan julkkiksia? ”moni ei edes uskoisi” eh? Haluaako tämä mamma julkisuuteen hoitojensa ohella? kohta hymyssä: perheenäiti otti silarit, katso kuvat!

Ja en sanoisi sitä suureksi saavutukseksi jos on kaikki mukulat eri miehille.. muija sulla menee maine tässä. Kannattiko edes 😀 voi nyt sua arvostetaan juu.

kuulostaa ihan ex-muijalta 😀 tosin kukaan sen hoidoista ei ollut julkkis eikä sillä ollut noin montaa mukulaa…. Suomalaisen naisen perikuva,jännityksen perässä…

Kolmosluokan julkkiksia ja taitaa kyseinen neitikin olla kolmos tai jopa nelosluokan daami. Itse en tuon näköiselle antaisi.

Oma kommentti