Perheenäiti yritti estää Myyrmannissa: 8-9-vuotiaat hakkasivat silmittömästi! ”Kukaan ei auttanut”

Vantaalaisen perheenäidin kertomus Facebookin kaupunkiryhmässä hämmentää.

Hän oli mennyt vantaalaiseen kauppakeskus Myyrmanniin poikansa kanssa, kun hän oli nähnyt kahvilan edessä kolme ”pikkukundia”, jotka hakkasivat silmittömästi muuatta poikaa.

Kukaan kahvilan asiakkaista ei tehnyt mitään. He olivat aikuisia. Äiti päätti toimia.

-Juoksin poikien väliin repimään irti ja käy ilmi, että nämä kolme kaverusta ovat hakemalla hakeneet uhria Myyrmannista johon iskeä. Ilmoitin pääpukarille, että nyt hän tulee tuohon parturiin ja soitetaan sieltä vanhemmille/poliisille. Yrittää karkuun, jolloin nappaan raiveleista kiinni. Kaikki kolme poikaa huutaa kuorossa, kuinka heihin ei saa koskea ja kaikki maailman kirosanat perään. Kiinniottamani poika saa megakilarit ja hakkaa minua mihin vaan yrittää osua. Ilmoitin rauhallisesti, että en meinaa irrottaa otettani ja häntä itseään sattuu enemmän, mitä kovempaa joudun pitämään kiinni. Edelleenkään KUKAAN kauppakeskuksessa oleva aikuinen ei tee mitään, äiti kirjoittaa ryhmässä.

Lopulta ohimenevä teinipoika tuli auttamaan äitiä. Kun tämä irrotti otteensa, pojat säntäsivät karkuun. Teinipoika sanoi tuntevansa nuorista osan – ja että nämä ovat 8-9-vuotiaita.

-Jos joku tunnistaa kolmikon, kannattaisi asiasta infota vanhempia asap, äiti peräänkuuluttaa ryhmässä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: väkivalta, nuoret, Myyrmanni

Kommentit

MIKS KUVA KAMPISTA JOS TAPAUS MYYRMANNISSA.:)

Hei, kuva on niin kutsuttu ”nollalisenssin” kuvituskuva kansainvälisestä kuvapalvelusta ja sen ottaja on saksalainen Tuende Bede. Tiettävästi kuva ei siis ole Kampista.

Vapaan kasvatuksen hedelmiä. Vanhemmille tunti tauotta turpaan.

Oma kommentti