Perheriita Tukiaisilla Ruotsissa: Johanna kaadettiin maahan – poliisiasia!

Johanna Tukiaisen isä Markku Tukiainen avautuu tyttärestään ja omasta huolestaan hänen suhteensa laajassa Hymylle yksinoikeudella antamassaan haastattelussa. Markku Tukiainen ei ole koskaan aiemmin esiintynyt lehtijulkisuudessa.

Isä-Tukiainen on huolissaan Johannan päihde- ja väkivaltakierteestä. Hän kertoo jutussa muun muassa viime joulusta Tukiaisen perheen Tukholmassa sijaitsevassa kodissa. Joulu oli ikimuistoinen, mutta pahalla tavalla.

-Johanna tuli paikalle, oli juovuksissa ja jokin riita kärjistyi lopulta siten, että Johanna kävi perheenjäsenensä kimppuun. Häntä rauhoiteltiin ja lopulta saimme hänet kaadettua maahan ja pideltyä aisoissa.

-Tämän jälkeen Johanna raivostui ja poistui paikalta. Hän soitti poliisit ja syytti minua pahoinpitelystä. Tätä tapahtumaa Johanna on puinut julkisesti Facebookissa jo silloin jouluna. Hän ilmoitti, että isä oli hänet pahoinpidellyt. Hän on uhannut viedä tapauksen eteenpäin, isä muistelee Hymyssä.

-Todellisuudessa poliisilta on tullut päätös, että asia on tutkittu eikä se johda toimenpiteisiin, Markku Tukiainen sanoo.

Markku Tukiaisen huolentäyteisiä paljastuksia voi lukea lisää painetusta lehdestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen Markku Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti