Perintöprinsessat seksikkäissä alusasuissa!

Susanna Mustajärvi, Jaana Taanila 220pxTämän vuoden Miss Suomen perintöprinsessat olivat kaikille yllätysnimiä. Kilpailun mustat hevoset, Susanna Mustajärvi ja Jaana Taanila, yllättyivät sijoituksestaan itsekin. Susanna ja Jaana esittelevät huhtikuun Hymyssä kevään alusasumuotia kuin vanhat tekijät.

Hymy kutsui neitoset esittelemään kevään hempeää alusasumuotia. Kuvaus oli molemmille ensimmäinen alusasukuvaus. Tytöt saivat olla ikäisensä näköisiä: raikkaita, reippaita ja suloisia kuin satukirjan prinsessat.

Susanna ja Jaana ovat jo tottuneet, että missistä on oltava moneksi. Pitäisi olla pikkutyttöjen esikuva, viaton ja puhtoinen. Toisaalta pitäisi olla maailmannainen, joka ei hätkähdä humalaisten huutelusta, kun kiertueella esiinnytään yöaikaan minimaalisissa bikineissä.

Missikisoja on jo pitkään moitittu tylsiksi ja tv-lähetyksiä vanhanaikaisiksi. Tänä vuonna bikinikierros oli kuvattu autokorjaamolla. Tyttöjen iho kiilsi moottoriöljystä kuin entisajan pin up -kalentereissa.

– Se oli vauvaöljyä ja öljyiseen ihoon hangattiin mustaa luomiväriä. Kuvaus oli tosi hauska tehdä, tytöt naurahtavat.

Pitäisikö kisoja kehittää niin, että lavalla astelisivat seksiä korostavat naaraat?

– Erotiikka houkuttelee ihmisiä, mutta se ei ole ainoa tapa lisätä kisojen suosiota. Tänä vuonna bikinikierros oli kiva. Se oli tätä päivää ja erilaisuutta. Erotiikkaa voi hyvän maun rajoissa olla missikisoissakin, mutta korostan, että ei mitään paljastelua. Nakuilut kuuluvat muualle, Susanna sanoo.

– Kisojen pitää kehittyä samalla, kun yhteiskunta kehittyy. Missikisojen kuuluisi kuitenkin yhä olla kisa, jossa kilpailevat luonnolliset ja aidot naiset, hän jatkaa.

– Ei missi halua olla tyrkky vaikka bikinikierros on itsestään selvyys, Jaana lisää.

Missä kulkee teidän rajanne?

– En suostuisi koskaan yläosattomiin kuviin. Raja menee minulla alusvaatteissa ja niidenkin täytyy olla tyylikkäät eikä liian paljastavat. Kuvauksissa haluan tuntea oloni mukavaksi. Alastomana sitä en olisi, joten miksi tekisin niin. Tämä on minun periaatteeni, josta pidän tiukasti kiinni, Susanna sanoo.

– Yläosattomissa esiintyminen riippuu maasta, Jaana yllättää.

– Voisin esitellä Milanossa muotia catwalkilla yläosattomissa. Sellaisia kuvia en tekisi Suomessa. Milanossa yleisö olisi katsomassa vaatteita, mutta täällä julkisuudesta tuttu kasvo on pelkästään se tarkastelun kohde, hän selventää.

Jaanaa on sanottu enemmän malli- kuin missityypiksi. Susanna on vaalea ja selkeää missi- ja pr-emäntätyyppiä.

Jaana on hyvin hoikka, hieman varsamainen neitonen. Hänen painoindeksinsä oli missikisojen alhaisin: taulukon mukaan hän on alipainoinen.

– Syy on geeneissä, ei laihduttamisessa, Jaana vakuuttaa.

– Saan aika vapaasti syödä mitä haluan, mutta en tietenkään elä suklaalla.

Kuvausten päätteeksi misseille maistuvat muhkeat pihvit runsaan maustevoin kanssa, jälkiruokana jäätelö ja rikkaat ritarit.

– Liikkuminen ja terve elämä pitää kilot poissa, 8-10 -vuotiaita joukkuevoimistelijoita valmentava ja pilatesta harrastava Susanna sanoo.

Katso kuvat!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jaana Taanila, Susanna Mustajärvi

Kommentit

Nämä kuvat ovat kauniit, mutta ne missikisojen öljypuleeraukset menivät jo mauttomuuden puolelle.

Oma kommentti