Persu-Hakkarainen ei mene Linnan juhliin, mutta entäpä pikkujoulut – näin vastasi!

Teuvo HakkarainenPerussuomalaisten ehkä tunnetuin kansanedustaja Halla-ahon ja Soinin ja Kiken ohella, Teuvo Hakkarainen, on ilmoittanut kieltäytyneensä Linnan juhlista. Mutta mitenkäs olisi perinteiset pikkujoulut?

-En ole pikkujouluja vastaan, mutta julkisuutta on nyt tullut kohdalleni niin paljon, että pyrin pienentämään julkisuuskuvaani. Pikkujouluissa pyörähtämiseni tietäisi seuraavaksi päiväksi lööppejä, Teuvo kertoili Hymyn pikkujoulukiertiksessä, johon osallistui paljon muitakin julkkuja. Marraskuun Hymyssä he kertovat ikimuistoisimmista pikkujouluistaan.

Teuvokin kertoi. Muistot virisivät äitinsä pitämiin pikkujouluihin Viitasaaren sahalla. Tuolloin ei viina virrannut, vaan perinteitä kunnioitettiin rauhallisella menolla ruuasta nautiskellen.

Mutta mitä Teuvolle tulee mieleen ensimmäisenä sanasta pikkujoulut?

-No mitä siitä nyt aina tulee, eikös se juhla liity melkein aina ryyppäämiseen!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Teuvo Hakkarainen

Kommentit

Menee paljon lööppejä hukkaan, kun Teukka ei örvellä presidentin linnassa.

Ihan oikein että joku uskaltaa sanoa mielipiteens! hänhän on rehellisesti sen julki tuonut!Ei kaikkien tarvi hyväksyä kaikkea! ja hienoa että hän pysyy sieltä juhlista pois! ettei voi pahoin! mitä ihmettelimistä siin on! ja onhan se totta että koko linnanjuhlat on tänäpäivän suuri kustannus meno! me emme enään voi juhlia taantuman aikoihin tuolla tavoin!

Ei Teuvolta voi mitään vaatia, on niin äitiriippuvainenkin vielä, vuonna 1960 syntynyt mies.

Elitistinen paskajuhla joo. VAAN KEKSIPPÄ PAREMPI VAIHTOEHTO itsenäisyyden juhlistamiseen. Ei mielellään puhuta sotaveteraanien paraatista Mannerheimin haudalle, sillä kyllä tässä maassa on tarpeeksi saatu sotia.

Voisiko Hymy ottaa selvää, mitä tarkoittaa arvoisan kansanedustajan lausuma pyrkiä ”julkisuuskuvan pienentämiseen”?

Mahtuuko ko. kuva toimenpiteen jälkeen esim. meikäläisen peukalonkynteen, jos vaikka kynsitaiteilijani haluaisi maalata sen ko. kehon osaani?

Minkälainen on julkisuuskuva sen pienentämisen jälkeen? Onko se tarpeeksi kaunis ja pieni vaikkapa siihen kynteeni? Koska saan mallin ja missä se julkaistaan?

Respectiä teuvolle, vaikka pidänki ukkoa täytenä pellenä, linnanjuhlien skippaamisesta. Koko elitistinen paskajuhla pitäs lopettaa ja laittaa neki rahat parempaan käyttöön.

Onpa surullista joo. n. 90% yli 15-vuotiaista suomalaisista ei osaa juhlia ilman viinaa. SE jos mikä on minun mielestäni surullista.

Melko surullista, että kansanedustajaksi päässyt mies ei ilmeisesti kykene lainkaan juhlimaan ilman viinaa. Pikkujouluista ei tule negatiivisia lööppejä, jos siellä käyttäytyy fiksusti eikä juo liikaa. Kai se on Teuvolta liikaa vaadittu se.

aijaijai, suomessa tosiasioita ei saisi sanoa ääneen. pikkujouluthan on viatonta hupsuttelua, ei kai siellä nyt ryypätä!?

Oma kommentti