Persu-Hakkarainen vertasi maahanmuuttoa neukkuaikoihin!

Teuvo HakkarainenKohuedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) on antanut lokakuun Hymylle räväkän haastattelun. Hakkaraisen mielestä Suomessa eletään nyt hiljaisten tabujen aikaa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi maahanmuuttopolitiikasta ei saisi puhua oikeilla nimillä.

Hän vertaa asiaa Neuvostoliiton aikoihin, jolloin itäisestä naapurimaastammekin sai olla Suomessa vain yhtä mieltä.

-Puhun niitä asioita, joista kansa kertoo ja sillä suulla, millä kansa puhuu. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että tänne tulee ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään töitä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Teuvo Hakkarainen, Perussuomalaiset

Kommentit

Onpa hyvä, että hymyssä keskitytään välillä vakaviinki aiheisiin, kuten politiikkaan. Ugh!

juu, niinhän mä kirjoitin Elina 😀 kröhöm..lukekaapa tekstit uudestaan pistämättä sanoja toisten suuhun :O ..taitaa olla sama kommentoija näemmä joka krt. heippis ja halit.

Väitätkö Teea että näillä Suomen veronmaksajien kustantamilla sosiialietuuksilla täällä lomailevat pakolaiset eivät tule toimeen ilman varastelua ja muuta rötöstelyä? Minä käyn kokopäivätyössä ja elintasoni on paljon heikompi ja en ole koskaan varastanut mitään.

hei akateeminen..kiitos kommentistasi. olenkin ”aika nuori”, mutta naiivisuus ei kuulu luonteenpiirteisiini. :)lähinnä kannattaa pitää silmät auki, niin siinähän se kaikki on neniemme edessä. en tietenkään ole heidän tiedostojaan lukenut joten yksityiskohtaisesti en voi tietenkään asiaa perustella 🙂 mutta kaikki mitä uutisissa asiasta puhutaan (joissa lähiaikoina ollut supo mukana mm. auerin tapaus, somali terrorismi jne), on todella ristiriitaista. yhtenä päivänä toista, toisena toista ja taas vaihtuu setti ja johan siellä jo lakimiehetkin ihmetelly kun yhteen terrorismitutkintaan menny n. 1 miljoona euroa??. myös jos vähääkään seuraa globaalia tilannetta (lähinnä vaihtoehtoismedioista sillä valtamediahan suoltaa valheita minkä kerkiää, ( Suomalaisista suosittelen uusi suomi, verkkomedia, ulkomaisista RT russian television jne niitä on monia) niin näkee kyllä pintaa syvemmälle, jos on siihen halua ja kykyä. kyse on lopulta siitä kuinka teräväkatseinen kykenee olemaan ja poistamaan toimittajien ja eri medioiden välittämät pintapölyt stooreista pois. otappa vaikka iltalehti käteen, täynnä propagandaa, hesari vetää samoilla linjoilla mutta ei niin pahasti, mtv3, yle, nelonen..mitä sieltä tulee? kympin uutisten kevennys: mitä pikkuoraville kuuluu tänä syksynä? hmm..käsitellään lyhyesti suomen ja ulkomaan politiikkaa, sitten seuraavassa pätkässä luontouutisia, jossain sattui joku kolari ja sitten sää. pörssiuutisista kerrotaan pintaraapaisu ja kansa pidetään siinä illuusiossa että kaikki on ok. tähän lopuksi haluan tiedottaakin, että pankit on pikkuhiljaa murenemassa ja täällä suomessakin vaihtuu valuutta ihan lähivuosina. kannattaa varautua. tsemiä sullekin akateeminen. 🙂

Huomaa, että Teea on lapsellisen naivi, jolle argumentaatiotaito ei ole ihan vielä parasta mahdollista. Kertoisitko lisää tästä SUPO.n huijauksesta ja sen järjestämisen motiiveista?

työtätekevät ,saa tulla,rikolliset ei,hakkarainen vois keskittyä työhönsä

paljon rakkautta vaan teille kaikille kommentoijille, niin myös lerssi kakkaraiselle, merirosvolle että sadille. <3 universumi kyllä opettaa meitä jokaista kohtaamaan omat juttumme. kaikki ajallaan. me olemme lopulta kaikki yhtä ja samaa, joten myös sinä sad olet se neekeri josta puhut. itseasiassa jos mietit sen olevan haukkumasana, niin se ei ole täysin sitä. tummaihoiset käyttää sitä sanaa usein itsestään. me olemme siis valkolaisia nähtävästi sitten:) kaikki me ollaan yhtä ja samaa, vaikka ihon väri olisi eri. meillä on vuosien myötä muodostunut erilaisia kulttuureita, jonka vuoksi käyttäydymme monesti hyvin eroavaisesti eri kulttuurien myötä. mutta oih, se päivä kun kaikki ne jotka rasistisia mietteitä pohtii ja kirjoittaa, ymmärtävät todellisuuden ja sen, että me olemme todella yhtä ja samaa kaikki. yhtä energiaa ja samasta puusta kaikki kasvamme. kesti se minullakin se tovi ymmärtää. sen vuoksi en haluakaan ketää syrjiä tai pahoittaa tahaltaan toisen mieltä, sillä se on samalla rikkomus itseäni kohtaan ja tiedän että siitä tulee minullekin tällöin paha olo. mikäli joku todella tarkoituksella tekee toiselle pahaa niin siinä tapauksessa opetus on paikallaan kelle tahansa, huolimatta siitä minkä ihon värin, kansalaisuuden, kielen, kulttuurin tai tavat ja opetukset omaa. jokainen me olemme yksilöitä, erilaisia. olisi se maailma tylsä paikka ilman teitäkin arvon lerssi kakkarainen, merirosvo ja sad. sekä minua 🙂 älkäämme iloitko toisen surusta, tai koettelemuksista mikäli ne tuottaa kantajalleen jo itsekin sen pahan olon. toki, kuten sanoin, jokainen maksaa kyllä aina ns palkkansa. universumi/Jumala miksikä ikinä tahtookaan sitä sitten kutsua, vaikka sattumaksi tmv. niin hoitaa sen kyllä. halit kaikille! xoxo

Lisää rehellisiä ahkeria afrikan sarven suunasta tulevia työmiehiä suomeen.

moikka Lerssi Kakkarainen 🙂 kiva nimi sulla. sananvapaushan täällä. yhtälailla kun sinäkin hienosti ilmaisit vihasi minua kohtaan jostain syystä?. noh, toiv olosi helpottanee pian. mukava vain jutustella asioista. tsemii päiviisi!

lopeta vitun teea noitten eeposten kirjoittelu
viisi riviä riittää

Stoppi hoopoiluille vastaus:
ei, sitä en tekstissäni väitä. vaan että katsanto kanta asiaan voisi olla hieman toisenlainen. toki, pitää jokaisen ottaa vastuu kaikesta vääryydestä mitä tekee. mutta on ymmärrettävää että ihminen joka on esim. 4-10 v pärjännyt varastelemalla, asunut pienessä kopissa ties missä sodan keskellä, ja ainut keino selviytyä on varastaa, niin ei se herkästi ihmisestä kitkeydy pois. toki se on se ihanteellinen tavoite jokaisella, jota autetaan että saataisiin jokainen ymmärtämään oma parhaansa ja paremmat keinot selviytyä kuin varastelu. ymmärsitkö pointtini? 🙂 varastaminen on aina väärin. mennään sanomaan se myös kataiselle ja urpolaiselle. vetivät meiltä juuri 14 mrd euroa taskuistamme. että siinä perspektiiviä jokaiselle kansalaiselle.

Teea: ’osa selviytymistä on voinut olla vaikka varastelu’ Eli sinunmielestä jos on tuollaiset taustat niin saa olla varas Suomessakin, niinkö? Rikolliset maahanmuuttajat pois Suomesta piste. Ei heru sympatiaa rikolliselle oli taustat mitkä tahansa.

Montakohan Suomalaista on muuttanut ulkomaille?..Miksi me hyväksymme sen, kun taas jotkut eivät hyväksy lainkaan, että tänne muuttaa populaa. yhtälailla Suomalainen asuu esim. saksassa ja tekee siellä osansa tai voipi jäädä vaikka työttömäksi yht äkkiä ja elää ns. saksan kansan varoilla. (tosin veroja maksamme, joten elämme tv. ihan omilla varoillamme in the end) Ihan rehellisiä kun ollaan, niin tuskin tänne kukaan huvikseen muuttaa. aina on joku syy. on se sitten että se on taloudellisesti muuttajalle kannattavampaa (jokainen meistä haluaa itselleen parasta), tai että vaikka omassa maassa soditaan ja siellä ei ole enää turvallista asua, joku voi olla lainkaan ilman perhttä/läheisiä koska kaikki ovat kuolleet sodan takia (olen nähnyt mikä tuska sisällä sen takia jäytää monella maahanmuuttajalla). kasvatus on saattanut olla joissain perheissä ”retuperällä” koska on pitänyt vain selviytyä, ja osa selviytymistä on voinut olla vaikka varastelu. siitä on tullut joillekin perheille arkea, jotta selviävät sodan runtelemissa maissa, että saavat ruokaa, juomaa, suojaa, turvaa, apua!. MISSÄ on teidän sydämet hyvät ihmiset?. miettikäämme itsemme aina ensin toisen tilanteeseen ja nähkäämme laajemmin asiat, ennenkuin alamme riitelemään, haukkumaan, väittelemään. siitä ei tule kellekään hyvä mieli. ja jos tulee, niin sopii katsoa peiliin ja miettiä tovin missä voisi tehdä toisin. kyllä minäkin rohkeasti aina suutani avaan, mutta pyrin olemaan satuttamaan kenenkään mieltä. olen kohdannut monia maahanmuuttajalapsia,nuoria että aikuisiakin joiden elämä on ollut yhtä hel***tiä sen takia että isot kihot ovat pistäneet sodan pystyyn ja kansa saanut kärsiä. kukaan ei huvikseen sodi tai muuta maastaan pois. oikeasti tulee hieman kyynel silmäkulmaan, sillä nämä keskustelualueet ovat täynnä hyvin negatiivisia kommentteja suurimmaksi osaksi. JOkainen meistä haluaa selvitä elämässä elossa. ja olen myös 100% varma että tämä somali terroristi hässäkkä on myös SUPOn valhe. miettikää nyt ihmiset vähän mitä täällä maailmassa tapahtuu. kaikki ei ole ihan niinkuin valtamedia sen antaa monen ymmärtää. nyt ne omat aivot käyttöön. siunausta vaan kaikille.

Koko ajanhan tuossa Hakkarainen puhuu asiasta josta ei saisi muka puhua. Pilipalipuhetta!

On säädettävä nollatoleranssi laki, jos teet rikoksia niin menet takaisin sinne kotimaahasi rikastamaan omaa kulttuuriasi! Tämä auttaa kunnollisia maahanmuuttajia integroitumaan, sillä maahanmuuttajan nähdessään ei tarvitse olla ennakkoluuloinen koska kyseessä ei voi olla rikollinen.

Olen samaa mieltä,jos tulet töihin niin tervetuloa.Rosvot ja lintsarit potkittava ulos.Oikea pakolainen ei tule lentokoneella,se kävelee tai juoksee.

On siinä taas otsikko persu-Hakkarainen.. millonhan näkisi otsikon kokkari-käteisestä tai vaikka jostain kepuli kepulaisesta.

Jos vapaa keskustelu tarkoittaa sitä, että keskustelujen avaajat leimataan mediassa suoraan rasisteiksi, niin kyllähän tuosta ihan vapaasti saa puhua.

Käsittääkseni maahanmuutosta saa puhua aivan vapaasti. Vai onko joku psuomalainen viety putkaan kun on asiasta puhunut. Hakkarainen on lähinnä säälittävä ukko ja olisi jätettävä omaan rauhaansa. Kaikkihan näkevät mistä on kysymys joten mediakin voisi jättää miehen rauhaan.

Valitettavasti se on juuri niinkuin Hakkarainen sanoo. En ole PS kannattaja, mutta näin se nyt vain on. Hakkarainen voisi vielä keskittyä tarkemmin ruotimaan poliittista kaksinaamaisuutta, niin sitten onkin jo aineksia kirjaan jonka ostavat muutkin kuin PS kannattajat.

Oma kommentti