Pete Parkkonen: Romahdus!

Pete ParkkonenVuoden 2008 Idols-skabasta tutuksi tulleelle Pete Parkkoselle povattiin mainetta ja kunniaa, mutta toisin kävi. Ura on jostain kumman syystä korahdellut henkitoreissaan. Peteä ei näy eikä kuulu, eikä keikkojakaan ole.

Kesän keikkasaldo todistaa omaa karua kieltään: Parkkoselle on myyty koko suveksi vain kahdeksan keikkaa! Sillä ei elä, sen tietää jokainen.

Vastaavasti kilpasisar Anna Puu tahkoaa – raskaana ollessaankin – 24 keikkaa kesän aikana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Idols, Anna Puu, Pete Parkkonen

Kommentit

suomi ei tartte uutta lenny kravitzia, olisi riittänyt kun olisi saatuu uusi tuore pete parkkonen jolla olisi ollut hyviä uudenlaisia biisejä, ei mitään lenny-kloonausta ja muuta muka hevistelyä. maitopoikana kiiltokuvissa olisi pärjännyt oikeasti.

Mitä järkeä on olla päivittämättä keikkakalenteria? Ei tuo niin iso ponnistus ole. Voihan sitä jälkeenpäin kehua olleensa vaikka missä keikalla, mutta ne keikkatulot tulevat niistä ihmisistä, jotka keikalle tulee.
Jostain syystä kansa ei tykkää. Olisko liian tavallinen ja kunnollinen.

viime viikonlopun keikat: Pielavesi, Pihtipudas, Viitasaari ja Iisvesi ja ei vät olleet keikkakalenterissa.

Älä puhu numero 5 paskaa. Jos ei jätkän virallisilta keikkamyyntisivuilta saa ajanmukaista tietoa keikoista, NIITÄ EI OLE! Piste.

Tämä uutinen ei pidä paikkaansa. Itse käyn Peten keikoilla. Keikkakalenterissa ei näy kaikki keikat ja niitä päivitetään koko ajan. Viime vkn lopullakin Petellä oli 4 keikkaa.

Petehän menee kesällä armeijaan. Hankala sieltä käsin on varmaan enempää keikkoja tehdä. Hyvin on taas taustat hallussa toimituksella…

Levy-yhtiön kuopiolainen managerimuija pihalle!!!!!!!!!

Tuottajat yrittivät tehdä tytöille tarkoitettua söpöä tuotetta ,kuin se yx lapin poika Antti Tuisku.Tuisku jatkoi omaa tyyliään ja löi läpi.
Parkkonen on raju laulaja, kuin lenny graviz, ei mikään lälly.
Biisit on aivan luokattomia lällyjä vikinöitä,ei ihme,että ei kauppa käy.
Tuottaja on on nyt tehnyt täyden mokan,ja myös Parkkonen,kun on antanut viedä itseään,kuin pässiä narussa.Kerää vain Pete itsellesi kunnon hard rock/ rythm and blues bandi ja anna palaa.

Oma kommentti