Petri Nygård kommentoi Ilkka Kanervan uutta salasuhdetta!

Petri NygårdKuinka monta kertaa sitä voikaan käydä vieraissa? Jaa-a, sen tietää oikein hyvin kansanedustaja Ilkka Kanerva.

Vuosien varrella naisia on tyttöystävien ohella ollut monta, nyt vuorossa on uusi brasilialaiskaunotar Valeria de Sousa-Karhuvaara. Mimmi kertoi 7 päivää -lehdelle useita vuosia kestäneestä salasuhteestaan Kanervaan.

Sanojaan säästelemättä oma rääväsuumme Petri Nygård kertoo blogissaan raivokkaasti mielipiteensä Iken suhdekuvioiden uusimmasta käänteestä.

-Niinno samakaiseny enää on oliko salasuhdetta ja onko yhdytty vai v*ttu ei.,.,., Elina Kiikko pysyy Iken rinnalla vaikka se tekis mitä eli so what vaikka pukki Kanerva textais yhtyis mihinkä mitä v*ttua se kenellekään kuuluuu,.,. Mutta missä on Jasmin Mäntylä mää kuulin huhuja että seo sinkku nyt!!!!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Petri Nygård, Elina Kiikko, Valeria de Sousa-Karhuvaara

Kommentit

Tläälä jäbällä on kyll ollut joskus aikamoiset happivajeet aivoissa,ja eihän sitä tiedä vaikka ois pissii lurahtanu spemun joukkoon.

Kuka tuo Petteri Nygvist on? Joku tangolaulajako?

vittu petri mikää räppäri oo vitu aasi se o jotaa iha paaskaa se kannatais opetella eka laulaa ku menee levuttää

Jaaha. ja mikähän tänkään ”uutisen” pointti oli? Ketä kiinnostaa jonkun tollaisen ”artistin” mielipide?! Rupee Hymyllä olemaan jutut vähissä, kun keksimällä pitää keksiä tällästä sontaa, jossa ei ole mitään asiaa.

Hankkikaa elämä jumalauta! Ennen kun haukkutte ketään ihmistä!Kattokaa peiliin niin vastaus saattaa tulla! Petri on suomen menestynyin räppäri <3 olisko jotain kateellisii vaan taas vinkumassa siellä!

vittu se on vamaaki lesboilemas sen sun vitun lehmas kans jossai hevonvitus

ketä kiinnostaa joku petri nygård…. sen biisit on iha shaissee.

Oma kommentti