Petri Nygård, kuka se nainen on!?

Petri NygårdSuperräppäri ja rääväpeikko Petri Nygårdin on nähty kuljeskelevan Tampereella ja väliin muillakin paikkakunnilla kauniin, pitkähiuksisen ja tumman naisen kanssa. Siro nainen on Petrin rinnalla kuin keijukainen, ja häntä kuvaillaan varsin tyrmääväksi näyksi.

-Bongasimme Petrin maanantaina Tampereelta, jossa hän oli liikenteessä tämän kaunokaisen kanssa. Ei näyttänyt siltä, että olisi sihteeri tai äiti siskosta puhumattakaan, Hymylle naureskellaan.

Pariskunta ei hempeillyt, mutta kanssakulkijoiden mukaan näytti siltä, että Petri on saattanut nyt löytää sen oikean. Nainen on Petriä arviolta kymmenen vuotta nuorempi.

Kerro heti, Petri, kuka se nainen on?!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård

Kommentit

aprilliä aprilliä se eukko oli petrin puoliso.
se ei siitä haluu julkista. 😉

Luulenpa yhä edelleen, että Pertti on parantumaton HOMO. Pertti yrittää vain kohentaa imagoansa tälläisillä hulivili-uutisilla… Ja mikä superräppäri, L0L?

se varmaan on tää tyrkkypyrkyrilumppu BB-stripapaaja. Siin mieless väärin toi uutinen ettei se oo kaunis, eikä pitkä

Nonii, tiedoksi niille, jotka eivät vielä tiedä; tämä nainen on koko Petri Nygård-konseptin takana ja mm. sanoittaa biisit ja käärii kaikki rahat. Petri itse taas on tuttu Tampereen ylioppilasteatterista ja palkattu esiintymään videoille ja keikoille Milli Vanilli -tyyppisesti. -Vaikkakin pakko sanoa, että hienosti vetää..

Oma kommentti