Petri Nygård näpäytti Ilkka Kanervaa!

Petri NygårdMediassa on kohuttu oikein urakalla Ilkka Kanervan ja tämän pitkäaikaisen naisystävän Elina Kiikon kihlautumisesta. Kihlautuminen tuli aivan puun takaa, sillä pariskunta oli aiemmin kertonut ettei aio mennä kihloihin saati naimisiin. Toisin kävi, vaikka Ike välillä tekstailikin vähän väärille henkilöille. Elina on siis joutunut kokemaan kovia monet vuodet, ja siitäpäs räväkkä Petri Nygård kirjoittaa nettisivuillaan, sanoja ja välimerkkejä säästelemättä.

-Joo.,,.,. Onse v*tun upeeta.,., Elina Kiikko on sulkenu silmiänsä ja nielly kaikkee paskaa 11 vuodessa että sitä ei varmaa tajuu kukaa.,., Mutta nyt se sitten kai ”palkittiin” kun sai ”kesytettyä” kihloihin Ilkka ”im not a player i just text a lot” Kanervan,.,.,. Onneenytsitte.,., Petri sivaltaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Elina Kiikko

Kommentit

Kiikolla ei voi olla kaikki ruuvit ok kun miettii miten se kattoo sitä äijää ja vielä jooo kihloihin, miten on antanut nöyryttää itteään kaikki vuodet ja jatkuu vaan. Missä itsetunto?

Eihän tossa mitään muutu, Elinalla on täytynyt olla pienempiä ja isompia säätöjä koko ajan kun Ile on viilettänyt Tuksujen perässä.

Oma kommentti