Petri Nygård tahkosi jättirahat firmaansa – katso millä jäppinen ajelee!

Petri NygårdPetri Nygård on tahkonnut keikkoja sadoittain viimeisen kahden vuoden aikana. Miehen firman ensimmäinen tilikausi päättyi viime vuoden lopussa, eli kaikki mahtitulot eivät edes vielä näy virallisissa tiedoissa.

Joka tapauksessa vuoden mittaiselle tilikaudelle Nygårdin hallinnoima Reenivirma Oy paukutti kasaan 313 792 euron tulot. Voittoa tuli vajaa 15 000 euroa. Palkkoja firma maksoi noin 50 000 euroa, josta Petrille itselleen 22 000 euroa.

Erikoista menestyvän räppärin elämässä on se, ettei Petrillä lainkaan ole omaa autoa. Sen sijaan Petriä kuskaa usein hänen assistenttikaverinsa. Autona hänellä on vanhempi Lada.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård

Kommentit

Ei taida pojat liiketoiminnasta paljoakaan tajuta.. 😀 Eiköhän petrinki pidä eka maksaa bussit, valo,ääni ja muut keikka kamat pois. jos liikevaihto on 315 tuhatta ja se on saatu ilman välineistöä ni eiköhä siitä aika paljon jää itelleen..

petri mitää low-imagoo, muttei mee enää läpi. massii on niin paljon ettei alatalolle taivu

Eiköhän Petri aika hyvin mässäile massilla, vaikka tilinpäätöksessä luvut vaikuttavatkin vaatimattomilta. Tuloksesta ja palkoista joutuu maksamaan veroa, joten turha niitä on nostella. Parempi laittaa vaan kaikkea ”virman” piikkiin ja mässätä elämällä.

Älkää nyt kiusatko Petriä. Ei todellakaan ole helppoa asua tampereella. Lisäksi yli 35 vuotiaana hänen on todella raskasta leikkiä 14 vuotiasta, puhua kuin 14 v, jne.

Petri Nygård tahkosi jättirahat firmaansa – katso millä jäppinen ajelee!

Mistä voi katsoa?

Jättirahat in my ass. Teen räkähommilla petrin palkan ja firman voitot yhteensä, eikä tartte olla edes julkisuudessa

Niin missä ne firmaan tahkotut jättirahat ovat? Voittoa, eli siis rahaa firmalle, tuli 15 000 euroa. Tuo ei ole kyllä jättimäistä. Samoin Petrin itselleen nostama 22 000 euron palkka on alle keskiarvon. Liikevaihto ei vielä tarkoita sitä, että firmalla olisi rahaa.

Äijä tekee mehiläiset ja satsaa ulkomaan toimipisteen toimintaan….

Oma kommentti