Petsku Ahmadi ja BB-Antti – vuoden 2010 itkuiikat!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenSuomalaiseen viihdejournalismiin on syntynyt aivan uudenlainen joukko: miespuoliset itkuiikat.

Yleensä viihdemedia on täyttynyt eroaan itkevien ex-vaimojen katkerista tilityksistä, mutta nyt onkin nähtävissä selkeä muutos tasa-arvoisempaan suuntaan: myös miehet itkevät ja tilittävät!

Pezhman Ahmadin ja Miss Suomi Viivi Pumpasen eron kohdalla on ollut huomattavissa, että Pumpanen keskittyy töihinsä, mutta Ahmadi paistattelemaan julkisuudessa. Tänään uutisoitu BB-pariskunta Kurhisten ero jatkaa samaa sarjaa: BB-Henna on ollut hiljaa, mutta Antti on jo ehtinyt tilitellä eroaan vuolaasti.

Kuva: Avomieli-Antti ja Hyss-Henna.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB-Antti, Henna Kurhinen, Pezhman Ahmadi

Kommentit

BB Hönö-ana ja pellepetsku voisi muuttaa saman katon alle, voisivat olla vuorotellen neitejä…

Voi kamala jos toi tyttö on taas blondi!!Nii hyvin ku tumma häivytti sen rumat kasvonpiirteet!!Ei ole edukseen noin valkoisena!

henna värjää hiukset takas blondiksi niin huolin sinut heti vaimokseni ;)))) koska en ole koskaan pitänyt tummista naisista, olet jokaisen miehen helmi <3 tuo venakko voi painua ********* no en sano minne !!!!!

Surkeita häviäjiä molemmat. Toivottavasti Pez löytää köyttä ja osaa solmun ja toivottavasti Antti löytää naisen jolla on leuka ensikerralla. Todella harmillista kun Henna ei ole voinut kypärää käyttää kun ei ole leukaa. Huulet on kyllä kun sorsalla.

No molemmat ovat niin akkamaisia kuin voi olla, joten ei ihme.

Oma kommentti