Pettämiskohu – nyt laukoo Arto Länsman!

Arto LänsmanJohanna Tukiainen on kirjoittanut Seiskan-blogissaan uskovansa hänen aviomiehellään Arto Länsmanilla olleen toisia naisia avioliiton aikana. Nyt Arto puolustautuu omassa, Hymy-lehdelle pitämässään blogissa tiukkasanaisesti:

-Koskaan en ole pettänyt vaimoani, en edes ajatuksissa. Vaikka kuka väittää että olen käynyt vieraissa, vaimoni väittää, että kun olen Kalliossa, olen silloin myös pettämässä. Eikö mustasukkaisuus ole mitä itse tekee, niin epäilee myös toisen tekevän niin, Arto sepustaa huonolla suomellaan, mutta tekee silti ajatuksensa selväksi.

Mies haluaisi jatkaa avioliittoaan Johannan kanssa, mutta uskoo sen olevan mahdotonta riitojen vuoksi. Hän kertoo olevansa suhteessa roskakori, ja ei enää jaksa rooliaan.

Arto myös paljastaa Hymy-blogissaan ikävöivänsä Johannan Nassu-koiraa. Lue täältä lisää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Jösses mitä kuvia täällä levitetään, kammo hamppi-äijä. Yök

Tuksu ja Artsi ovat suomen brangelina, tomcat, tai ridge ja caroline. Turtsi!!

UPEETA ARTO JA TULE TÄNÄÄN KALLION KARAOKEEN !!

voihan helevata…kaikkea sitä näkee, ehta puliveivari

Verratkaapa ihan huviksee,kuinka paljon Arto muistuttaa TOIVO MÄKELÄÄ,joka oli suomi-filmin näyttelijä mustavalko aikaan.Kyllä kännissä oli Topikin,niin kuin siihen aikaan oli tapana.

Ikävä Nassu-koiraa tai sitten koiraparan ruokia.

Koiran ilme kertoo kaiken; ”Kill meeeeeee…..”

Kalliossa tähän mieheen törmää harva se viikonloppu eikä kyllä näytä Tuksua pettävän. Ellei kaljanjuontia lasketa pettämiseksi.

Oma kommentti