Pezhman Ahmadi: ”Vahinkokihlaus!” – Viivi poseerasi jo toisen miehen kainalossa!

Viivi PumpanenMTV3 Viihdeuutiset kertoi tänään Miss Suomi Viivi Pumpasen ja Pezhman Ahmadin välirikosta ja kihlauksen purkautumisesta. Pezhman oli paennut perheensä omistamalle huvilalle Espanjaan ja tilitti miehekkäästi jättäneensä Viivin luottamuspulaan vedoten.

Nyt Petsku on jatkanut asialinjaansa ja kertoo Facebookissa kihlauksen olleen ”vahinko”.

Viivi Pumpasen naamakirjaystävät taas kertovat Hymylle Viivin poseeraavan ”fäsärin” profiilikuvassaan jo kokonaan toisen miehen kainalossa. Kuvan alla on myös sydän.

Kyseinen mies on lisännyt myös omaksi profiilikuvakseen kuvan, jossa hän poseeraa Viivin kanssa. Mies tottelee nimeä Axu Kokkonen ja hän on Suomeakin maajoukkuetasolla edustanut mäkihyppääjä.

Kyseessä on kuitenkin Hymyn tietojen mukaan Viivin serkku, joten kyseessä lienee vain tavallista läheisempi sukulaisuussuhde.

Lisää:

https://hymy.fi/juorut/ohhoh-miss-suomi-viivi-pumpaselta-mennee-titteli

https://hymy.fi/juorut/voi-petsku-ahmadi-minka-menit-tekemaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pezhman Ahmadi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Viivi teki saman tempun kuin silloinen Anne Pohtamo. Viivähti hetken ulkolaisen extremen kanssa

Millon tulee peksin tilaamat porschet ja ducatit?..ei oo näkyny..

Niin, tämä kansainvälinen kuuluisuus P.A. ei ole pysynyt tarpeeksi julkisuudessa. Siispä vähän temppuillaan. Mutta ei missin ex-poikaystävä ole sellainen titteli, jonka varaan kannattaisi kovin suuria laskea. Mutta onhan Tukiainen vapailla markkinoilla eli siitä uusi lippu huippujulkisuuteen!

Olikohan Petzkulla vain Pez-karkin kokoinen D) D)
ja tässä syy eroon…`??

VIIVILTÄ MENEE TITTELI JA UUSI MIES JO KAINALOSSA!! = Pumppanen ei jatka Ahmedin firmassa ja on yhteiskuvassa serkkunsa kanssa. Hel-vetti tätä uutisointia

Kuullostaa julkisuustempulta. Parista ei ole kuulunutkaan vähään aikaan mitään, joten jotain piti tehdä… Ei pidä uskoa kaikkea mitä maailmassa painetaan. Aika näyttää pitikö tarina paikkansa vai ei. En olisi taipuvainen uskomaan, että pariskunta olisi jättämässä toisiaan….

Jo on hurja meininki. Seuraavaksi kokeilevat varmaan kansantansseja.

MITES SE TATUOINTI XD HAHAHAHAH Pezhman kyl muakin harmittais

Kummalle menee se missi porsche? Vai eikö se ehtiny tulla?

MUHAHAHAhaahahahahaaAHAHAHAAAhaaaaaaaaaAAAAAAAA!!!! Mites tatska? Onko jo parantunut?

Oma kommentti