Pezhman Ahmadia epäillään naisen pahoinpitelystä!

Miss Suomen poikaystävänä rajusti julkisuutta saanut Pezhman Ahmadi on osallisena parin vuoden takaisessa pahoinpitelyjutussa, jota poliisi edelleen tutkii. Tutkinta on venähtänyt todistajan pakoilun takia.

Pahoinpitely tapahtui Petskun isän omistaman kaljabaarin nurkalla Vantaan Korsossa. Pahoinpitelystä Petskua syyttää naispuolinen kolmekymppinen ravintola-asiakas, joka väittää Seiskassa Petskun potkaisseen hänen sormensa poikki. Seiskassa nainen esittelee murtuneen pikkusormensa röntgenkuvia.

Petsku on kiistänyt tapahtuneen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pezhman Ahmadi, Viivi Pumpanen

Kommentit

”Ravintolassamme aloitetaan pieni remonttia. Muutoksiin tulee olemaan enemmän lattiassa ja seinissä. Pahoittellemme aiheuttavia häiriöitä.”

Mies joka käy naisen päälle ei ole mies! Viivi on tosi nätti tyttö mutta nähtävästi vielä kovin sinisilmäinen…On kuitenkin täysi-ikäinen ja näin ollen valitsee oman tiensä. Kaikkea hyvää!

Toi Petsku on ollu niin päällepäsmärinä enemmän kuin Miss Suomi koko ajan.Ihan sama mulle,missi tyhjän päivänen,mutta onko nykytrendi se,että kun missit nykyvuosina olleet mitäänsanomattoman näkösiä-ns. sulhaset tekee rahaa lööpeillä,esim.?

niin ja mikä tää petskun kauppakeskus sitten on? onko sellaista?

tosiaan sama osoite molemmissa, pääkonttori ja ravintola. hyvä kun joku selvittäis tän petskun bisnekset, kun niillä on kehuskeltu.

Google maps ja streetview:Merikotkantie 1

No kappas siinähän se petskun ”kuvan” mukainen toimisto onkin koko komeudessaan 🙂

Katsokaapas tätä – varsinainen ”business mies” joo tämä kaveri 🙂

”Petsku” omistaa Viivin mukaan mm. menestyneen, Euroopanlaajuisen autopesulaketjun ja ravintoloita…

No, ei nyt ehkä ihan noin: Oikeastaan Miss Suomi Pezhman Ahmadi omistaa YHDEN RAVINTOLAN isänsä kanssa Helsingin Korsossa ja autopesulayrityksen, joka pesee autoja siellä sun täällä, mutta jolla ei ole yhtään vakituista toimipistettä. Tilausten mukaan pesuja tehdään tietyissä pisteissä.

MIKÄ HAUSKINTA tässä on se, että ”Euroopanlaajuisen autopesulaketjun” ”pääkonttori” sijaitsee tässä Korsolaisessa ravintolassa 🙂

Business-mies my ass 🙂

eikös se ole ihan kulttuurilähtönen juttu tuo otsikossa mainittu?

Tää Petsku on jotain niiiiin ärsyttävää kun voi olla. Oletteko nähneet hänellä kuvissa IKINÄ mitään muuta kuin sen omahyväisen hymyn, jossa hampaat kiiltävät ruskeaa ihoa ihanasti kompaten?

Minusta tarvittaisiin niiiiiin paljon konsultaatiota Makusen tallille näissä missiasioissa. Aina tupsahtaa joku white trash pokkaamaan palkinnon.

Niinpä. Onko Petskun paikka todellakin kaljabaari, kun yleensä on puhuttu ravintolasta ja Petskun rikkauksista. No ei Makunen varmaan uutisesta ole hyvillään, kun tää poikakaveri on patsastellut enemmän julkisuudessa kuin itse missi. Ja pian julkisuus kääntyy huonoksi. Mutta sitä saa mitä tilaa.

Oma kommentti