Pia Lambergin syvä suru: Näkisinpä sinut vielä kerran

Vuoden 2011 Miss Suomena muistettavan, nykyisin mallina ja personal trainerina Yhdysvalloissa elävän Pia Lambergin isä on kuollut.

Pia kertoo asiasta koskettavalla lapsuuskuvallaan Instagramissa. Hän on myös kirjoittanut englanninkielisen päivityksen, jossa hän kertoo tienneensä, että päivä tulee.

-Mutta se tuli silti liian aikaisin. Toivoisin, että voisin nähdä vielä kerran, sanoa, että rakastan sinua, sanoa hyvästit.

Pia kiittää isäänsä koskettavasti viisaista neuvoista ja taidoista, sekä kaikista tarinoista.

-Nämä pari viime viikkoa ovat olleet kovia. Mutta tämä on osa elämää ja tiedän, että isäni on edelleen hengessä mukana. Hän on aina sydämessäni.

Pia muistuttaa koskettavassa kirjoituksessaan, että omille rakkailleen pitäisi useammin kertoa kuinka paljon he merkitsevät.

-Soita puhelu. Mene käymään. Halaa hiukan pidempään, hiukan tiukemmin…

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

“The pain you feel is from the piece of your heart that your dad took with him so he’d always feel your love. “ I knew this day would come. But it still came too soon. I wish I could see you one more time, tell you I love you, say goodbye. Dad, thank you for all the life lessons, wise advice, all the skills you taught me, all the stories you told me. I will cherish them in my heart and you’ll live on in all the memories we made. These last couple of weeks have been hard. But this is part of life and I know that my dad is still here in spirit. He will always be in my heart. Remember to tell your loved ones how much they mean to you. Make that phone call. Go visit. Hug them a little longer, a little tighter. ❤️

Henkilön Pia Lamberg (@pialamberg) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kuolema, Pia Lamberg, isä, suru

Kommentit

Oma kommentti