Pia Nykänen elämä oli melkoista vuoristorataa mäkilegenda Matti Nykäsen kanssa.

Pia Nykänen pettyi – Huutokauppakeisari Palsanmäeltä täystyrmäys

Pia Nykänen on pettynyt.

-Koti menee alta. Niin tässä tulee käymään ellei ihmettä tapahdu, Pia toteaa Hymyn painetussa lehdessä.

Matti Nykäseltä jäi 17 000 euroa velkoja, ja ulosottomies on nyt viemässä leskeltä taloa. Pari kuukautta sitten syntyi upea idea: Matin pokaalit oli tarkoitus kaupata Hymy-lehden myötävaikutuksella. Idean taustamiehinä häärivät Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt.

Hymy nouti jo pokaalitkin valmiiksi.

Ei tule huutokauppaa. Ei ainakaan Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen vetämänä. Alkuperäisidean mukaan olisi ollut tarkoitus että Palsanmäki suorittaa kunniakkaan huutokauppatyön.

Palsanmäki ei suostu hommaan, kirjoittaa painettu Hymy.

Lue tarkempi selvitys painetusta Hymystä.

Kuvassa Pia Nykänen ja Miska-poika, joka joutui hetki sitten vakavan haimatulehduksen vuoksi sairaalaan.

Kuva: Tommi Tuomi

Aki ja Heli Palsanäki ovat palkittuja tv-viihteen tekijöitä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Aki Palsanmäki, Heli Palsanmäki, Hjallis Harkimo, Jethro Rostedt, Matti Nykänen, Pia Nykänen

Kommentit

No jos on luottotiedot mennyt tai ei ole saikulla pitkään olleella tuloja riittävästi, saadakseen pankista lainaa tai on niin paljon ennestään lainaa ettei lisää saa.. Mutta ihmettelen näiden ”herrojen” = pellejen Harkimo & Rostedt touhuja. Molemmat ukot sika rikkaita , heidän ehdotuksensa tuo huutokauppa ja sillä antoivat toiselle turhaa toivoa rahahuoliin, helposti tuon velan maksaisivat kimpassa ja ottaisivat itselleen ne pokaalit sitten haltuun pantiksi.

Rebel kysyn sulta ; Saiko M.Nykänen eläessään sinusta tarpeeksi kunnioitusta urheilusuorituksistaan vai onko se sun mielestä niin, että jos mokailee ei voi saada anteeksi koskaan ? Valtio olisi voinut myöntää velat kuitatuiksi Nykäsen kuoleman jälkeen, kun noin pienet. Pyytää samalla anteeksi postuumisti kunnioituksena urheilu suorituksistaan, joista aikoinaan hyötyi hemmetin moni roska lehti ja taho, myös Suomen valtio. Voittaa saa, kunniaa saa isänmaalle tuoda, mutta mitään vastinetta ei sille saa. Kaikenmaailman pellet valtion johdossa matkustelee, syö,juo ja kustantaa outoja juttuja verorahoilla ja niissä ei puhuta alle kahdenkymmenen donan kustannuksista. On hienoa huomata kuinka aina ollaan valmiita tuomitsemaan kaikki epäonniset. Velka on M.Nykäsen ei P.Nykäsen , talo on yhdessä ostettu ja vain leski joutuu nyt kärsimään toisen veloista. Toivon , että sulla Rebel elämässä kaikki menee aina kun strömsössä, etkä koskaan joudu samaan velka helvettiin… Ei se aina vaadi dokaamista ja epäsosiaalista elämää , että alkaa velkojen takia koti kadota alta. Jos mulla olisi fyrkkaa maksaisin Matin velat pois, ettei toisen tarvitse kotoaan lähteä.

Kyllä yleensä työssäkäyvä ihminen saa tuon verran lainaa. Miksi muiden pitäisi maksaa? Myy talo jos siinä ei ole varaa asua

Oma kommentti