Pia Nykänen yrittää pelastaa kotitalonsa: Huutokauppaa Matin pokaalit!

Tuoreessa ja tänään ilmestyneessä Hymy-lehdessä on yksinoikeudella Pia Nykäsen tilitys tämänhetkisestä surullisesta tilanteestaan.

Painetussa Hymyssä Pia kertoo, että yhdessä Matin kanssa hankittu kotitalo Joutsenossa on menossa Matin velkojen takia alta. Hänellä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa selvitä kuin huutokaupata Matin pokaalit. Matti Nykänen kuoli tasan kaksi vuotta sitten, mutta hänen velkansa elävät ja ulosottomies muistuttaa niistä ahkerasti. Velka voidaan mitata talon puolikkaasta. Koronan takia käytännön toimiin ei ole vielä ryhdytty. Korkoineen velka on 20 000 euroa.

Nyt asiaan on tulossa onneksi muutos. Hymy pelasti aikoinaan Matti Nykäsen mitalit kansalaiskeräyksellä Urheilumuseoon. Nyt Hymy on mukana Pian kotitalon pelastusprojektissa. Matin pokaaleista on suunnitteilla nettihuutokauppa, jonka taustalta löytyy liikemieskaksikko Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt.

-Iso kivi tippuu sydämeltä. Yksi murhe elämässä vähemmän. Sitten voi lesken oikeudella jäädä omaan kotiimme asumaan. Olen koko ajan pelännyt että menetän kotimme, sairastellut Pia huokaa.

Lue lisää painetusta Hymystä. Myytävät pokaalit esitellään myös Hymyssä seuraavassa numerossa.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Kuvat:Kari Pekonen (iso kuva), Matti Matikainen (pieni kuva)
Avainsanat: Pia Nykänen, Hymy Matti Nykänen pokaalit mitalit, Pia huutokauppa Matti Nykänen pokaalit

Kommentit

Oma kommentti