Pian 60-vuotias ex-missi rohkeissa kuvissa

Pian 60 vuotta täyttävä viihteen monitoiminainen ja entinen Miss Suomi -finalisti Tuija Järvinen on ollut rohkealla päällä.

Hän kehottaa naisia ikään katsomatta kehopositiivisuuteen, ja on julkaissut itsestään parvekkeellaan otettuja uimapukuotoksia.

Nainen on pitänyt itsestään huolta, ja se näkyy. Koska Instagram-upottaminen ei juuri nyt teknisistä syistä onnistunut, voit katsoa kuvia asiasta ensinnä kirjoittaneen viihdesivuston jutusta, ja siellä myös missiaikainen video. TÄÄLLÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tuija Järvinen, missi, rohkea

Kommentit

Tää on niin huvittava ja nolokin. Kai tuonkin on pakko herättää huomiota nolaamalla ja asettamalla itsensä naurun alaiseksi. Kannattaisiko tehdä jotain ihan asiallista hommaa, jonka turvin pääsisi julkisuuteen, kun sinne on niin kova pyrky. Jospa kävisi yhdenkin opinahjon loppuun, jonka on aloittanut. Mä en ole juurikaan tavannut 60 naista, joka ei olisi hankkiutunut oikeisiin töihin, tää elämäntapa opiskelija naurattaa CV:nsä kanssa, ”ollut yhden päivän sen ja sen radioaseman toimittajakokelaana”
Monitoiminainen ei ammattina kerro mitään tai oikeammin ei ole mitään, koska se ei elätä. Menis töihin vaikka Siwan kassaksi.

Huhhuh. Ei kyllä pitäisi nauraa, eihän sitä koskaan tiedä, milloin oma pää menee noin sekaisin. ”Viihteen monitoiminainen”, ”entinen Miss-Suomi-finalisti”…Kuka on koskaan kuullut edes nimeä?

Noooo, annetaan mummun esitellä itseään, saattaahan joku papparainen perä-Hikiältä saada vaikka millaiset kicksit 🙂

Hauskaahan se on meidän maallikoiden naureskella näillä ”julkimoille” Mummot vähentää vaatetustaan ja sitten otetaan kuvia mairea hymy huulilla. Muistetaan vedota aina siihen ,että on ollut missikisoissa peräti finalisti.. Jotain hupiahan sitä pitää kansalle olla näin korona aikaan. Minua huvitti tuo rekvisiitta tuolla parvekkeella. Puuttui vain semmoinen puolipukeinen miehen könsikäs liaanissa riippuen.. Mutta kiitos hymy ,että huolehdit meidän kansalaisten huvittamisesta ja nauru tekee todella hyvää…

Oma kommentti