Piia Koriseva toipui: ”Pelkään, että sairaus uusiutuu!”

Piia KorisevaSuosikkijuontaja Piia Koriseva ei vielä ole löytänyt uutta työtä, mutta onneksi terveys on jo kohentunut.

Viime heinäkuussa Piian oikea puoli halvaantui voimakkaan migreenikohtauksen vuoksi. Liikuntakyvyn lisäksi hän menetti joksikin aikaa myös näkönsä ja puhekykynsä. Lopullinen diagnoosi halvaantumisen aiheuttajasta puuttuu yhä. Sitä selvitetään Yhdysvalloissa dna-tutkimuksen avulla.

Sairastuminen opetti tervettä itsekkyyttä:

-Enää en yritä olla joka paikassa touhottamassa. En mieti, mitä mieltä joku minusta on, toteaa Piia huhtikuun Hymyssä. Lue koko koskettava haastattelu sieltä!

Lue myös, mitä Piian Facebook-sivuilla ollut sinkkustatus oikein meinasi!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Piia Koriseva

Kommentit

Tsau kilkal.
Näinhän se menee, että juttu on ”kiinnostava” kun substantiiviin tällätään etuliitteeksi joko suosikki, mega, super tai kohu. Kohujulkkis, kohublondi, suosikkinäyttelijä. Samaa rataa kuin ”koko kansan rakastama”. On käytetty ainakin seuraavien kodhalla: Hannele Lauri, Katri-Helena ja Jari Sillanpää! En osta noiden levyjä, en lue juttuja (lööpit nauran) ja kierrän kaukaa kaikki teatterit ja telkkaohjelmat, jossa Lauri kähisee.

Suosikkijuontaja, siis kenen suosikki, miten todettu? Ei kai nyt sentään. Kaikkeen lisätään nykyään höpölöpöä; on kohumissiä, on salarakasta, on superjulkkista ja on suosikkijuontajaa, hmm…

Montako sataa noita korisevia siskoksia oikein on? Mitä tämäkin on tehnyt ollakseen julkisuudessa muuta, kuin syntynyt Arjan siskoksi? Ja vielä noita sikiää lisääkin, ei noista taideta enää koskaan päästä?

Siis mitä, luuleeko oikeesti olevansa suomen ainoa työtön. Joka lehdessä valittamassa ettei ole vielä saannut töitä. Kyllä niitä töitä löytyy mutta kuka ottaa puolikuntoista töihin jos saa terveenkin. Sairaslomallahan ton pitäisi olla.

Oma kommentti