Pikku-Eerikan surmaaja törmäsi oveen!

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tänään elinkautiset vankeusrangaistukset Touko Tarkille ja hänen avopuolisolleen Sirpa Laamaselle niin sanotussa Pikku-Eerikan tapauksessa. 8-vuotias tyttö kuoli tukehtumalla, kun hänet oli sidottu ja kääritty lakanaan yöksi.

Helsingin käräjäoikeudessa nähtiin tänään erikoinen tilanne, kun oikeussalista poistuessaan vartijan taluttama Sirpa Laamanen törmäsi oveen. Hänellä oli näköesteenään ja päässään huivi, jolla hän suojeli itseään medialta. Näin hän ei nähnyt ovenkarmia ja tömähti sitä vasten.

Viime aikoina oikeudenistunnoissa on yleistynyt se, että syytetyt piilottavat kasvonsa kuvaajilta.

EDIT 20.3.2013 klo 18.48. Oveen törmääminen ei tapahtunut uutisessa mainittuna ajankohtana, vaan oikeudenistunnon pääkäsittelyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Eerika, Sirpa Laamanen, Touko Tarkki

Kommentit

Ovatkohan em. kommentoijat yhtään älynneet jutun sarkasmia. Siinähän nauretaan sille, että rosvot nykyisin poikkeuksetta piilottelevat oikeudenistunnoissa – nyt sitten kävi, ähäskutti niin, että Laamanen törmäsi karmiin huivipäissään, hähä.
Että ei tässä kyllä varmaan sääliä haettu. Lähinnä te tarvitte sääliä kun ette lukemaanne ymmärrä /ja/tai suhteuta.

Olen samaa mieltä.Itseasiassa toivon ja rukoilen että löytyy joku joka tukistaisi häneltäkin tukan irti. Se kipu miltä tuntuu kun tukkaa revitään voi jokainen itse kokeilla. Itkin kun luin kidutuksen yksityiskohtia. Laamanen oikeasti sadisti ja kuolema olisi hänelle liian helppo rangaistus, kärsikööt lopun elämänsä.

Voi nytkö meidän pitää tuntea sääliä tätä lapsen murhaajaa kohtaan. Nämä kummatkin lapsen tappajat tulevat törmäämään vankilassa monesti muuhunkin kuin ovenkarmiin. Lapsensa tappajia ei vankilassa katsota hyvällä. Pedofiileilläkin tuppaa olemaan vankilassa hankalaa, niin myös näille. Sorry, ei tipu sympatiaa Laamasen mustalle silmällä. Sitä tulee mitä tilaa.

Oma kommentti