Pippa Laukka joutui sairaalahoitoon

Julkkislääkäri Pippa Laukka on monessa mukana. Hän oli Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen mukana Georgiaan suuntautuneella kisamatkalla. Harmillisesti Pippa onnistui saamaan reissun aikana viheliäisen taudin hyvästä käsihygieniasta ja maskin käytöstä huolimatta.

– Pyörähti Georgian-matkan jälkimaininkeina sellainen sirkus ja kuumetauti kropassa, että veti aivan kanveesiin. Koronasta ei onneksi ollut kyse, Pippa kertoo Instagramissa.

Olo oli mennyt sen serran heikoksi, että hän oli joutunut hakeutumaan sairaalaan. Pippa julkaisi kuvan, jossa hän makaa sängyssä toipilaana. Hän kertoo olevansa kiitollinen, että tauti iski kunnolla vasta kotimaassa.

– Onhan tämä ihan helmeä sairastua Suomessa ja päästä ammattilaisten hoitoon. Nämä hoitajat ja lääkärikollegat tekevät niin arvokasta työtä, että sitä on aina vaikea ymmärtää. Kiitos te ihanat ammattilaiset, kun jeesasitte tämän futistohtorin jalkeille ja pelikuntoon.

Pippa korostaa, että kuvaa ei ole otettu julkaisuhetkellä eli viime yönä. Nyt hän on kuulemma jo kunnossa, joten faneilla ei ole syytä huoleen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Georgia, Helmarit, jalkapallo, karsinta, maajoukkue, MM, naiset, Pippa Laukka, sairaala

Kommentit

Oma kommentti