Pirkko Mannola tietää Dannyn salaisuuden – ja sanoo sen ääneen

Danny elää yhtä elämänsä suurinta buumia. Aikamme idolit -kiertue starttasi yhdessä Pirkko Mannolan, Kai Lindin ja Lasse Liemolan kanssa, Tuntematon Danny -kirja ilmestyi, ja Kunnioittaen Danny -albumi näki myös päivänvalon.

Hymy tapasi Dannyn ja Pirkko Mannolan, jotka avautuivat elämästään ja niiden yhtymäkohdista avoimesti. Molemmat ovat käyneet lähellä kuolemaa.

Vuoden 2013 sydänkohtaus saa Pirkon edelleen hätkähtämään.

– Siinä olisi voinut käydä huonostikin, enkä olisi välttämättä tässä. Pelastavana enkelinäni oli lääkäri, joka ryhtyi välittömästi toimenpiteisiin. Pääsin heti leikkauspöydälle, mikä pelasti henkeni.

Pirkon tavoin myös Danny kävi lähellä kuolemaa, kun hän sai sydänkohtauksen vuonna 2010 laivakeikan yhteydessä. Tuoreessa, Pirjo Kemppisen kirjoittamassa Tuntematon Danny -kirjassa (Otava) Danny kuvaa kohtausta ”henkisesti pysäyttäväksi kokemukseksi”, jota lisäsi tämän ystävän, ex-formulatähti Mika Häkkisen isän, Harri Häkkisen oleminen samaan aikaan sairaalan naapurihuoneessa.

– Hän kuoli, minä en. Kun kuolema tuli niin lähelle, pysähdyin miettimään, mitä voin tehdä elääkseni. Päätin noudattaa entistä tarkemmin lääkärin ohjeita. Otan aamuisin seitsemän ja iltaisin kolme pilleriä. Sen lisäksi pistän insuliinia, Danny taustoittaa.

Pirkko kehuu Dannya:

-Dannylla on lauluvoimaa, mutta hänellä on myös taito saada yleisö nauramaan. Se on yksi hänen suosionsa salaisuuksista.

Danny ottaa kehut vastaan punastellen.

– Pirkko on maailman hersyvin ilopilleri, hän kiittelee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danny, Kai Lind, Lasse Liemola, Pirkko Mannola

Kommentit

Oma kommentti