Pohjanmaalla pahoinpideltiin, yritettiin ajaa traktorilla toisen päälle ja yritettiin tuikata leikkimökki tuleen!

Pohjanmaalla oli riehuntaa ja aggressiivisuutta useissa eri tapauksissa.

Poliisi tutkii viikonlopun jälkeen mm. Kuortaneella tapahtunutta tapon yritystä ja Kokkolassa epäiltyä törkeää pahinpitelyä.

Alaikäistä henkilöä epäillään mm. tapon yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta myöhään perjantai-iltana Kuortaneella. Epäilty oli traktorilla yrittänyt ajaa asianomistajan päälle, mutta teko oli onneksi jäänyt yritysasteelle. Epäilty oli kuitenkin tilanteessa ajanut traktorilla kahden mopon yli ja törmännyt toiseen traktoriin. Kuljettaja tavoitettiin myöhemmin kotoa ja hänet otettiin kiinni.

Rantakadulla Kokkolassa sattui sunnuntaina aamuyöstä törkeä pahoinpitely. Tapahtumaa on edeltänyt jonkinlainen sanaharkka. Pahoinpitelyssä uhrin päähän on kohdistunut väkivaltaa. Ensiavussa selvisi, että uhrilla on murtumia pään alueella. Poliisi on ottanut yhden epäillyn henkilön kiinni.

Kauhajoen keskustassa katsastamaton henkilöauto tuli poliisipartiota vastaan. Partio kääntyi auton perään, jolloin autoilija lähti kiihdyttämään karkuun ja ajoi 109 km/h alueella, jossa rajoitus on 50 km/h. Partio sai autoilijan pysäytetty ja selvisi että kuskina toimi alle 18 vuotias henkilö, jolla ei ollut henkilöautoon oikeuttavaa ajo-oikeutta. Kyydissä oli kolme matkustajaa. Kuljettajan vanhemmille ja sosiaalipäivystäjälle ilmoitettiin tapahtuneesta. Kuljettaja epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja määrättiin ajokieltoon ja autosta poistettiin rekisterikilvet.

Päiväkodin pihassa Ahlholminkadulla Pietarsaaressa on yritetty tuikata leikkimökkinä toimivaa puuvenettä tuleen perjantai iltana klo 21.30 aikaan. Päiväkotirakennus on muutaman metrin päässä puuveneestä, joka ei onneksi syttynyt palamaan. Paikalta on nähty poistuvan kolme tummiin vaatteisiin pukeutunutta poikaa. Tapaukseen liittyviä vihjeitä voi toimittaa poliisille osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Jalasjärven museoon Kurikassa on murtauduttu ja anastettu deaktivoituja aseita, pistooleita ja kivääreitä, 13.-15.12. välisenä aikana. Tapaukseen liittyviä havaintoja tai vinkkejä otetaan vastaan osoitteessa vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Poliisipartio näki sunnuntaina aamuyöllä kumoon ajetun liikennevalotolpan Vöyrinkadun ja Vuorikadun risteyksessä Vaasassa. Paikalle oli jäänyt osa auton puskurista, jossa oli kiinni rekisterikilpi. Partio ajoi auton omistajan kotiosoitteeseen, josta löydettiin henkilö, joka kertoi ajaneensa autolla kotiin. Kuljettaja puhalsi 0,58 mg/l poliisin alkomittariin ja hänet epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: poliisi.fi

Teksti: jarikupiainen

Kommentit

Oma kommentti