Pohjoisen poliisi selvittänyt rikossarjan: Tämä kaikki saatiin takaisin!

Kemin poliisi on selvittänyt rikossarjan, jossa kolmen miehen epäillään varastaneen useista kauppaliikkeistä suuren määrän omaisuutta.

Miesjoukko oli yrittänyt viedä matkakassillisen tavaraa Kemin Prismasta, mutta he olivat joutuneet hylkäämään kassin vartijan puuttuessa tapahtumiin. Poliisi löysi paikalta karanneet miehet oman toimintansa ansiosta. Miehet olivat aikeissa mennä toiseen kauppaliikkeeseen ilmeisesti anastustarkoituksessa. Kiinnijäämisen yhteydessä miehiltä löytyi runsaasti tavaraa, jotka on ilmoitettu anastetuiksi muista kaupoista Pohjois-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kemin käräjäoikeus vangitsi kolme miestä epäiltynä useista varkauksista. Omaisuuden joukossa oli muun muassa satoja uistimia.

-Tutkijoille kuuluu kiitos, sillä he ovat tehneet valtavan työn selvittäessään, mistä kaikki omaisuus on peräisin, sanoo jutun tutkintaa johtava rikoskomisario Janne Koskela.

Poliisi on viime päivinä käynyt läpi sadoittain miehiltä löytyneitä esineitä, ja valtaosa varastetusta omaisuudesta on jo palautettu tai palautetaan oikeille omistajilleen. Suuri osa esineistä on poliisin arvion mukaan edelleen myyntikuntoisia. Kokonaisuuden tutkinta on loppuvaiheessa ja se etenee aikanaan syyteharkintaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: rikos, poliisi, varkaus

Kommentit

Oma kommentti