Poliisi heräsi: Törkeitä rekkatapauksia viime aikoina!

Viime aikoina on luettu lehdistä uskomattomia uutisia rekoista. Porvoossa rekan säiliöperävaunu matkasi aivan itsekseen tiellä, eikä kuski ollut huomannut mitään. Tutkijalautakunta ja poliisi ennättivät onnettomuuspaikalle ennen kuin vetoauto körötteli katsomaan, että mihinkäs se säiliövaunu oli matkan varrella ”hukkunut”.

Vastikään poliisi ratsasi myös moldovalaisrekan, jossa oli outo kaukosäädin. Sillä saatiin ajopiirturi pois päältä, ja kuski saattoi väsyneenäkin huruutella 24/7. Kaukosäätimessä oli vain se ongelma, että se kytki samalla myös lukkiutumattomat jarrut päältä. Tappava yhdistelmä vastaantulijalle!

Nyt poliisilla on tehokampana päällä.

Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa maanantaista sunnuntaihin 18.- 24.2.2019. Valtakunnalliseen tehovalvontaan osallistuvat kaikki poliisilaitokset. Valvontajakso on samalla osa Euroopan liikennepoliisiverkoston (TISPOL) Euroopan laajuista valvontateemaa.

Valvontaa kohdennetaan aiemmin havaittuihin epäkohtiin kuten ajo- ja lepoaikojen noudattamiseen, kuorman varmistamiseen sekä ajoneuvojen kuntoon.

Lisäksi  erityisteemana on kuskien ajon aikaisten häiriötekijöiden valvominen. Nyt katsotaan kuinka kuskit pelaavat kännyköillä ja tableteilla. Autoja aiotaan tarkastaa huimat kaksi tuhatta!

Mikä on uusi EROTIIKKA-HYMY? Katso täällä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: valvonta, rekka, raskas liikenne

Kommentit

Oma kommentti