Poliisin pahoinpitelemä suomalainen tv-juontaja: ”Äiti tuli apuun!”

MTV3:n peliohjelmajuontajana tunnetuksi tullut Tommi Myller rakastui itseään vanhempaan poliisimieheen, jonka kanssa suhteesta tuli melkoinen vuoristorata. Lopulta muutaman kuukauden pituinen suhde päättyi väkivallantekoon Tommin kotona.

Poliisimies pahoinpiteli rajun riidan seurauksena poikaystävänsä. Tommi ehti soittaa äitinsä apuun, ja tämä saapui paikalle omin avaimineen.

-Minulta vuosi verta silmäkulmasta, suusta ja nenästä. Korvantaustani menivät mustelmille. Oikeastaan koko kehoni oli ruhjeilla. Lisäksi exäni hyppi päälläni siten, että pääni oli kaksinkerroin. Niskani olivat todella pitkään kipeät, Tommi kertoo.

Hymy-lehdestä voi lukea Tommin traagisen rakkaussuhteen käänteistä ja katastrofiksi äityneestä yöstä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Tommi Myller, MTV3

Kommentit

Mä voin pahoin. Poistakaa sen naama, se aina hyppää silmille. Kuinka kauan tätä täytyy kestää.

Mistä näitä peräkammarin poikia riittää. Tottakai rikosilmo on tehtävä, sitä tutkii toinen poliisipiiri. Ei sen äidin tarvi kaikkea hoitaa. Annoit kasvosi yleiseen levitykseen, miksi?

itsekkin ihmettelen miksi ei tehnyt rikos ilmoitusta..Oiskohan sittenkin se seikka ihan totta että poliiseja suojellaan ja heitä vastaan syytetyt syytteet ovat yhtä tyhjän kanssa? Kostona tämä on kyllä aika ehdoton.Kyseisen henkilön blogia lukeneena, http://myllertommi.blogspot.fi , vaikuttaa kyllä hieman omituiselta tämä

Kyllä tasan ihmettelen henkilön huomionhakuisuutta. Tämmöiset asiat kuuluvat ovien taakse ja niistä haetaan korvausta jostain muualta.

Olisi mieluummin kannattanut rakastua poliisinaiseen.

Oma kommentti