Kuvaryhmä, Otavamedia

Presidentin ex-vävy Jari Komulainen: Tänään alkoi ulosotto, karmea näytelmä etenee…

Entinen presidentin vävy, liikemies Jari Komulainen on koskettanut ystäväpiiriään tänään  Facebook-päivityksellään.

-Tänään se sitten alkoi, ulosotto nimittäin. Tässä hämmästyttävässä tapahtumasarjassa, jonka koulukiusaajan roolissa on vakuutusyhtiö Turva ja isoveli Lähitapiola. Aseet toimitti palonsyyntutkijapoliisit ja oikeuslaitos, Komulainen kirjoittaa.

Hän kertoo laittavansa väliaikatietoja ”tästä karmeasta näytelmästä, kun se etenee kohti vääjäämätöntä loppua”.

Kyse on siitä, että alun neljättä vuotta sitten Nurmijärvellä paloi rivitalo asuinkelvottomaksi. Vakuutusyhtiö lähti siitä, että palon aiheutti Komulaisen SOLO-International Oy:n maahantuoma sähköpyörä. Myös oikeus päätti näin.

-Tuomio oli shokki, maksettavaa tuli puolitoista miljoonaa, Komulainen kertoi Maikkarin uutisille. Nyt hovioikeus on kohtuullistanut korvauksia 460 000 euroon.

Maahantuodussa pyörässä oli lyijyakku, jonka ei ole katsottu koskaan syttyneen tuleen, litium-akkujen kohdalla tällaista on voinut sattua. VTT:llä lyijyakkua testattiin, ja asiantuntijalaitos puolsi Komulaisen kantaa, mutta silti käräjäoikeus meni vakuutusyhtiön puolelle.

-VTT:n palolaboratorion projektijohtaja kävi todistamassa ja sanoi, että se ei kerta kaikkiaan voi syttyä. VTT on testannut sen niin monta kertaa, että on mahdotonta, että se syttyisi itsestään, Komulainen kertoi taannoin Maikkarin uutisille.

Aiheesta on tehty myös MOT-ohjelman raportti.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jari Komulainen, oikeustaisto, sähköpyörä

Kommentit

Oma kommentti