Prostituoitu Tiina Alibissa: ”Luksusilotytöt maailmalla ovat kuin rocktähtiä!”

Työttömyydestä luksusilotytön elämään siirtynyt 26-vuotias Tiina kertoo arjestaan tuoreessa Alibi-lehdessä. Hän myös ohjeistaa lainlaatijoita uuden, tiukemman seksilain säätämipyrkimyksissä.

Alibin jutussa Tiina haluaa purkaa mystifiointia prostituution ympäriltä. Hän muun muassa kertoo, etteivät kaikki ilotytöt suinkaan ole päihderiippuvaisia ja hyväksikäytettyjä uhreja, eivätkä asiakkaat pelottavia sikoja.

Lehden haastattelussa Tiina kertoo törmänneensä internetissä prostituoituihin, jotka elävät kuin rocktähdet; he tekevät kanta-asiakkaittensa luona turneita ympäri maailman, lentävät ykkösluokassa ja asuvat viiden tähden hotelleissa.

-Asiakkaat ovatkin sitten sheikkejä ja muita ökyjä. Usein he tulevat idästä, jossa seksiperinteet ovat tiukemmassa ja salaiselle, ostetulle seksille on suuri tilaus, Tiina tietää.

Vaikka Tiina ei haluakaan romantisoida alaansa tai tehdä siitä pikkutyttöjen unelma-ammattia, hän haaveilee, että voisi joskus tehdä samanlaista työtä maailmalla kuin kanssasisarensa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Oma kommentti