Psykiatrisessa hoidossa oleva malli-Elena avautui: Kenenkään elämä ei ole täydellistä

Monet Elena Vikströmin seuraajat järkyttyivät saatuaan tietää, että nainen on joutunut psykiatriselle osastolle itsetuhoisuuden vuoksi.

Nyt nainen haluaa selvittää asioita ja sitä miksi toi traagisen tapahtuman julkisuuteen.

-Mielenterveys ei ole mikään leikin asia. Rakastakaa ystäviänne ja kysykää välillä mitä kuuluu, ei jenkkityyliin mitä kuuluu, vaan mitä oikeasti ”kuuluu”. Vaikka ihminen voisi henkisesti huonosti se ei välttämättä näy päälle päin. Kuten minun tapauksessani olen aina iloinen ja hymyileväinen ihminen mutta silti olen nyt täällä osastolla itsemurhayrityksen johdosta. Olen surullinen koska olen kokenut elämässäni hyvin paljon enemmän rankkoja asioita kuin keskiverto ihminen. Välillä päiväni ovat taistelua että pääsen sängystä ylös ja ulos asunnosta. Välillä on toki helpompia ajanjaksoja. Halusin jakaa tämän että muutkin ihmiset jotka ehkä kokeneet samanlaisia hetkiä tietävät etteivät ole yksin, Elena selvittää somekirjoituksessaan.

Hän kertoo, että julkisuudessa olevan ihmisen elämä voi joskus näyttää ”täydelliseltä” mutta ei sitä ole.

-Mun mielestä julkisuuden henkilöiltä ja somepersoonilta keitä seuraa tuhannet nuoret on suorastaan vastuutonta näyttää ja tuputtaa heille sitä täydellistä some-elämää missä kaikki on aina kiillotettua ja mitään ongelmia ei ole. Sehän lisää sellaisten ihmisten tunnetta epäonnistumisesta kenellä on masennusta ja ahdistusta kun he tuntevat olevansa vieläkin epäonnistuneempia kun katsovat näiden kiillottajien somea. Haluan kertoa teille että KENENKÄÄN elämä EI ole TÄYDELLISTÄ, joidenkin teeskentelijöiden elämä on vain täysin kiillotettua some-elämää ja siellä kulisseissa voidaan myös pahoin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Elena Vikström

Kommentit

Oma kommentti