Pure mua!

Meiju SuvasNuorten miesten päät ovat tänä kesänä menneet sekaisin, kun povekas laulajakaunotar Meiju Suvas on pukenut keikoille ylleen t-paidan jakkupukumeiningin sijasta.

– Paidassa lukee kaiken lisäksi hänen hittinsä mukaan, että pure mua. Voitte uskoa, että herrat ovat kypsää kauraa, tanssilavoilta huhutaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Meiju Suvas

Kommentit

kukakohan puris ja ketä kun sais hiukan viedä Meijua…..?Semmoisen kohtalaisen kiihkeän rakastelun merkeissä…….heh.No joka tapauksessa Meiju on tyylikäs nainen,olen nähnyt livenä Jämsänkoskella pari vuotta sitten.Paljon hän on joutunut kokemaan omassa elämässään jotenka tsemppiä vaan,Meiju!Niin ja purenko Sua,,,,,,ja mistä?

Meijuhan on älykäs! Meiju tietää, miten pyramidit on rakennettu, ja hän on kehitellyt teoriansa kesken keikan, laulaessaan!

Kyllä tuosta kuvastakin näkee, että kyseessä on aivan satumainen kaunotar ja kaiken lisäksi huikean älykäs. Ei ihme, jos rippiskoulupojilla vaipat kastuu.

HAHAH! No, siinähän ajelet Meijuliinille kylään. Vieläköhän pitää pirttiään Vantaalla päin.

Olen 15-vuotiaasta ollut ihastunut Meijuun, todella seksikäs nainen kaikin puolin. Kun joskus voisin tavata hänet eroottisissa merkeissä.

Oma kommentti