Putouksessa vierailleen Eppu Salmisen käytös herätti närää!

Eppu Salminen (oik) ja Ile VainioSupersuositun Putous-tv-sarjan neljännen tuotantokauden toinen jakso nähtiin Maikkarilla eilen illalla. Vaikka ohjelmassa onkin vilissyt kautta aikain kaksimielisyyksiä ja puolituhmuuksia eilisessä osassa esiintyneen vierailevan tähden käytös herätti närkästystä kotikatsomoissa.

Putouksessa on mainostauoille mentäessä totuttu näkemään livekuvaa maskeeraushuoneesta, jossa näyttelijät, vieraat ja ohjelman taustahenkilöt esittävät kameralle lapuille kirjoittamiaan terveisiä. Yleensä nähdään onnitteluja tai muita viestejä, jotka on kohdistettu kotijoukoille tai muulle tuttavapiirille.

Tähän Putous-jaksoon oli vieraaksi erästä sketsiä tuomaroimaan kutsuttu Ennätystehdas-ohjelmasta tuttu näyttelijä Eppu Salminen. Hänen kotikatsomoihin kirjoittamansa lapputervehdys erottui muista selvästi. Siinä luki: Aku (Hirviniemi) on homo!

Netin keskustelupalstoilla viesti keräsi välittömästi kiukkuista palautetta. Sitä tuli myös Hymyn toimitukseen.

-Eikö Salminen ymmärrä, että ohjelma on pienten lasten katsoma. Sitä on tehty tyylillä ja esimerkiksi Hirviniemen viime kaudella esittämän pastorin ruokottomuudet menivät sananmuunnoksineen eka- ja tokaluokkalaisilta kyllä ihan ohi. Hahmon hauskuus perustui ihan muuhun. Mutta jos ohjelmassa aletaan näytellä kotikatsomoihin typeriä homotteluja parhaaseen katseluaikaan, niin se ei ole enää vitsi eikä hauskaa, perheenäiti kirjoittaa.

Salminen kuvassa oikealla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aku Hirviniemi, Putous, Ennätystehdas, Eppu Salminen

Kommentit

Kun miehen ammatti on ”Krisse Salmisen veli”niin ei voi paljon vaatia

Oma kommentti