Putous-hahmo Samppa Linnahan on selvä kopio – aito tulee tässä!

Kari HautoniemiPutous käynnistyi lauantaina Maikkarilla ja keräsi taas kansaa runsaslukuisesti tv:n ääreen. Ehkä illan odotetuin hetki oli se, kun uudet sketsihahmokilpailun osanottajat marssivat areenalle kukin vuorollaan.

Aku Hirviniemi vyörytti esiin turkulaisen naistenmiehen ja baarien omatoimihauskuuttajan Samppa Linnan. Itseään ehdottomasti supliikkitaiturina pitävä hahmo sai raikuvat aplodit, mutta jätti katsojien alitajuntaan kysymysmerkin: oliko tällä hahmolla vastine todellisuudessa?

Hymy paljastaa: kyllä on. Hänhän on takavuosien BB:stä tuttu laiskanpulskea Kari ”Kaki” Hautoniemi, joka väänsi hänkin sujuvasti turkua ja esiintyi naistenmiehenä ja rajattoman itseluottamuksen valtiaana, vaikka ulkoinen olemus vastasikin enemmän Ron Jeremyä kuin turkulaista mister Finlandia. Hahmosta oli Hirviniemi leiponut Hautoniemen myös ulkoisesti.

Hirviniemi on julkisuudessa kertonut yrittäneensä luoda tämänkertaisesta sketsihahmostaan mahdollisimman kehnoa edellisten rooliensa (Marja Tyrni, Eevertti Luttinen ja Timo Harjakainen) vastapainoksi.

Valitettavasti Hirviniemi ei onnistunut. Meillä taitaa olla voittaja.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aku Hirviniemi, Samppa Linna, Kari Hautoniemi

Kommentit

Oma kommentti