Putous-suosikin kaksoisolento ilmestyi seksichattiin – keskustelijat sekosivat!

Suomalaiselle seksichat-sivustolle kirjautuneet noin 700 ihmistä hätkähtivät ihmetyksestä tänään päivällä, kun livekameraan tuli esiintymään varsin tutunoloinen henkilö.

Huppariin pukeutunut naishenkilö käytti nimimerkkiä ”Ylöjärven nainen” ja hän kertoi olevansa kolmekymppinen. Nainen esiintyi livekamerassa miespuolisen ystävänsä kanssa.

Kummastusta herätti se, että nainen näytti aivan Putous-ohjelmasta tutulta Armi Toivaselta, joka esittää tänä vuonna ohjelman sketsihahmokilpailussa suosittua Sanna-Raipe Helmistä. Viime vuonna Toivanen oli Leena Hefner-Herppeenluoma, jolla hän voitti koko kisan.

Hymylle vinkattiin Toivasen kaksoisolennon esiintymisestä ja lähetettiin todisteeksi kuvakaappaus sivuilta. Yhdennäköisyys on hätkähdyttävä. Yksityishenkilöä suojataksemme emme julkaise kuvaa.

Henkilöllisyydestä ei kuitenkaan jäänyt epäselvää, sillä yleisön ryhtyessä kyselemään Putouksesta, nainen ihmetteli itsekin yhdennäköisyyttään tähteen. Kaiken lisäksi ikäkin täsmäsi, ja Ylöjärvi sijaitsee aivan Tampereen kyljessä. Toivanen on kotoisin Tampereelta.

Putous-hahmon kaksoisolento esiintyi LiveChat-sivustolla.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Putous, Armi Toivanen

Kommentit

Oma kommentti