Puumanainen Vicky Rosti listasi viisi ”uhriaan!”

Vicky RostiJoulukuun Hymyssä uusista kuulumisistaan kertova laulaja Vicky Rosti myöntää pitävänsä nuorista miehistä. Psykologi Juha Arikoskesta taannoin eronnut puumakaunotar arvostaa esimerkiksi sitä, että mies jaksaa valvoa hänen kanssaan.

Tässä tulevat Vickyn valinnat hänen terävien kynsiensä ja puumanhampaittensa uhriksi:

-Madonnan hylkäämä Jesus Luz, 22, on komea ja vaikuttaa fiksultakin. Tutustuin Kuorosodassa Sebastian Rejmaniin, 32. Tutustuttuani paremmin huomasin, että hänestä löytyy ulkonäön lisäksi syvyyttäkin. Ripaus androgyynia on aina purrut minuun. Antti Tuisku, 25. hurmaa äidit ja tyttäret. Ruudun jääkiekkoveljekset ja varsinkin Jarkko, 35, ovat upeita. Liian vanha puumavalinnaksi? Golfarit ovat tehneet minuun aina vaikutuksen hyvillä käytöstavoillaan ja sporttisilla olemuksillaan. Siksi Kalle Samooja, 22, on viimeinen valintani, Vicky ruotii.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Tuisku, Juha Arikoski, Vicky Rosti, Jesus Luz, Semastian Rejman, Jarkko Ruutu, Kalle Samooja

Kommentit

lemppas sitten vikin pihalle. ja viki joutu perustaa itellee toybysin nuoremmisra ku ei enää vanhat jäärät kiinnostanu

Tainnu joku kriisi iskee Vikiin. No ei tarvii sitäkään enää kuunnella . Toivottavast menneisyyden vangit ei lemppaa sitä pihalle, ku nuorta miestä ramppaa takahuoneess ))))

Mielellään hoitaisin tätä ”puumaa” oli sen silmät niin…..mutta taidan olla liian vanha yli 45 sena vaikka aika lähekkäin lokakussa laivalla oltiinkin….

Kirveellä veistetyn lätyn takaisia unelmia. Ei ole pannu noiden kenenkään kanssa. Suosittelen Mikko ”mummeli” Alataloa.

Lapsellinen täti. Jos sillä on poika, varokaa pojan frendit!

Onhan tuo nainen nähty livenä, notta mikä puuma se nyt sitten on.

Eiköhän Virvellä ja Tuijalla ole niitä nuoria miehiä koko ajan…..jos sua ei innosta niin eihän se tähän juttuun kuulu! Ja hei olet tavis anyway, joten tuskin ko naisia innostaisitkaan…

Eikö puuma ole sellainen jota myös ne nuoret haluavat hoitaa?

Oma kommentti