Rachel Johannalle: Mene hoitoon!

Rachel Kauppila-Johanna TukiainenBlogisota fitnessin maailmanmestari Rachel Kauppilan ja kohublondi ja Kauppilan ex-ystävä Johanna Tukiaisen välillä senkun sakenee.

Rachel on kirjoittanut omien verkkosivujensa blogiin pitkät selvitykset siitä, kuinka Johanna Tukiainen itse asiassa olisikin velkaa hänelle, eikä toisinpäin. Kyse on ex-kaverusten tekemästä matkasta St. Tropeziin heinä-elokuussa ja matkan aikana syntyneistä kuluista.

Rachel väittää, että Johanna olisi yrittänyt huijata häntä maksamaan osuuden matkasta, vaikka tämä itse ei Rachelin mukaan ollut edes suorittanut hotelli- ja autonvuokrauskuluja. Tukiainen taas on kertonut maksaneensa lähes 5000 euron kulut jo Suomessa eBookers-matkatoimistolle – käteisellä.

Rachel tykittää blogissaan, että ”Joska jää minulle velkaa 200 euroa.”

Silti hän on valmis kääntämään ”velan toisinpäin”:

-Minun mielestäni Joskalla on vakavia ongelmia, joten lahjoitan nämä 200 euroa hänelle, jos hän lupautuu menemään hoitoon. Muussa tapauksessa hän voi palauttaa rahat tililleni, Kauppila kirjoittaa blogissaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Rachel Kauppila

Kommentit

Miks Rachel ois kateellinen Tuksulle sen rusketuksesta? :D:D:D:D
Voi elämän karut kävyt, herranjestas. Onko joku sokee vai mitä?
Minä olen ainaskin 100% sitä mieltä, että Rachel rules ja näin se on ;D

Kommentti 16. on edelleen jawohl ! En todellakaan ole Johanna, olen todennäköisesti eetun painajainen.

😀 voi pyhä äiti tuota edellistä kommenttia!

” …kuvien perusteella Johannalla on sen verran upeita vaatteita, kenkiä ja käsilaukkuja, että tuskin jättää hotelliakaan hoitamatta. Rachel tuli varmaan kateelliseksi Johannan saamasta huomiosta, rusketuksesta yms. seikoista.”

Repesin:D

Ensinnäkin A: Johanna ei ole salarakas, ex-ulkoministeri vain sattui hänestä pitämään sekä Johannan ulkonäöstä että älykkyydestä ja tästä seikasta monet ovat pikkumaassamme katellisia. Kyseessä oli ainoastaan tekstailu jota kaikki Suomessa harrastavat.

B: Tuskin Johanna ja ex-kaverinsa Rachel olisivat voineet olla kaksi viikkoa neljän tähden hotellissa St.Maximen vuorilla, ellei Johanna olisi suorittanut maksuja. Hotelli potkaisee pihalle samantien jos hotellikuluja ei makseta!
Rachel on ilmiselvästi yksinkertainen (tässäkin) asiassa. Ei Johanna kutsunut ystäviään viettämään glamour synttäreitään ilmaiseksi.

C: Seiska kirjoitti täyttä potaskaa putkareissuista yms. asioista kun Rachel yritti rahastaa ”ystävänsä” kustannuksella. Raakelilla on mielenkiintoinen näkemys ystävyydestä.

D: Kuka tahansa voi tsekata St.Tropezin matkakuvia kuvagalleriasta:
http://www.glamourdolls.fi ja kuvien perusteella Johannalla on sen verran upeita vaatteita, kenkiä ja käsilaukkuja, että tuskin jättää hotelliakaan hoitamatta. Rachel tuli varmaan kateelliseksi Johannan saamasta huomiosta, rusketuksesta yms. seikoista.

MODERAATTORI TIEDOTTAA:

Keskusteluun toivotaan asiallisuutta. Kaikki kunniaa tai yksityiselämää loukkaavia väitteitä tai niiden vihjauksia sisältävät viestit poistetaan (mutta ne ja niiden tunnistetiedot säilytetään.)

On syytä muistaa, että kirjoittaja vastaa kirjoituksistaan, ja verkkokirjoittelua koskevat samat lait kuin painotuotteitakin.

Palstoja on ainakin viisi, tämän blogi kommentoin lisäksi,
joissa pyörii aivan samat tekstit > joten myös kirjoittajat.

Mikä ihmeen tarve on präntätä kaikkialla varsinkin, kun ei suvaita mitään muuta

Toivottavasti tämä jatkuu pitkään. Koska mahtaa Anette tulla kertomaan hänen näkemyksen? HALUAN ANETTEN TARINAN!

TEAM REITSELI!

Viestiin 7 kommentti:

Leni hei, Hymyssä ei ole ollut pitkiin aikoihin Jossu Tukevaisesta juttuja tai ylipäänsäkään kovin paljon. Netti taitaa olla eri asia, mutta älä sotke puuroja ja vellejä.

Mä jaksan. Lisää saippuaoopperaa, koska mulla on töissä tylsää, eikä omaa elämää laisinkaan.

VOI SAAMARI SENTÄÄN,HYMY OLI JOSKUS HYVÄ LEHTI,AIKANA ENNEN JOSSU TUKEVAA JA RAAKKELIA.

No niin, putkareissun salat julki. Miksi santarmit kutsuttiin paikalle ja miksi ne haastattelivat Jossua? Oliko se jotain samanlaista kuin se Jossun Tukholman putkareissu? Vetääkö Jossu joka päivä kännit?

Kun eBookers ei ota vastaan käteismaksuja niin herää kysymys että mistä nyt on kysymys… Tuksu valehtelee ainakin siinä asiassa.

Rachel on antanut valheellista tietoutta Seiskalle, siitä on nyt kokonaan kysymys!!

niimpä!just hyvää viihdettä.näille saa nauraa oikeesti.mitähän tuksu pamauttaa seuraavaksi?!innolla sitä odotellessamme 😉

jes jes jes, parasta viihdettä mitä voi olla!
Hyvä Tuksu ja Rachel!

Oma kommentti