Hymyn arkisto

Raharikoksesta epäilty Kimmo Elomaa laukoo nyt suorat sanat: ”Hatuttaa”

Perussuomalaisten kansanedustaja Kike Elomaan pitkäaikaisena aviomiehenä tunnettu Kimmo Elomaa on epäiltynä törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Hänen epäillään salanneen velkojiltaan rahaa, jota löytyi mediatietojen mukaan kylpytakin sisältäkin kymppitonni.

Ghanalaisella pankkikortilla miehen kerrotaan nostaneen puolen vuoden aikana 120 000 euroa. Kimmo on todennut rahojen olevan ikiaikaisia palkintorahoja hänen vaimonsa kisoista. Rahat olivat Yhdysvalloissa, josta ne siirrettiin Ghanaan. Kike ei Kimmon mukaan tiedä asiasta.

Nyt Kimmo on astunut ääniin ja vihjaa että kyse olisi lähestyvistä vaaleista ja toisin sanoen hänen vaimonsa vaalimenestyksen kampittamisesta.

Näin Kimmo toteaa somessaan (lainaus suoraan Kimmon Facebookista):

Siskot & veljet, minua HATUTTAA ja tiedän että suuriosa teistä haluaa HATTUILLA minulle, mutta saanen kertoa oman ajatukseni Ketään ei ole tapettu, kukaan ei ole kuollut, huumeita ei ole myyty, yksikään toinen ihminen ei ole voinut kokea vääryyttä asian johdosta. Olen tunnustanut nostaneeni rahat ja samalla lähettänyt ne takaisin Accraan yksikään euro ei ole jäänyt Suomeen. Tili ei ole omani. Turun Käräjäoikeus on päättänyt kenen rahat ovat ja mistä tulleet= Mikään ei ole ollut salaista. KETÄ SIIS OLEN LOUKANNUT vai onko vaalit liian lähellä ja hattuiluni loukannut vääriä tahoja.

Hän jatkaa:

-TE LAINOPPINEET AMMATTIMIEHET, KERTOKAA MIELIPITEENNE . Olen poliisikuulustelussa tunnustanut tekemiseni ihmetellen pitääkö minun maksaa ulosottovelkani toisen rahalla—– no pitääkö ?
Rahat on todettu ei minun rahoikseni Turun Käräjäoikeudessa laamani T. Brunilan johdolla. Olen nostanut rahat kyllä ja tunnustanut asian samalla todeten ettei euroakaan jäänyt Suomeen vaan ne lähetin takaisin Accraan.
Mihin siis olen syyllistynyt ja kenellä on näyttötaakka? Kun olen tunnustanut niin tuleeko silti oikeudenkäynti ja jos niin onko minun pakko siellä olla koska olen tunnustanut tekemiseni. Mikäli tulee tuomio niin mitä on odotettavissa,ikäni ja sairauteni huomioiden. Jään odottamaan järjen ääntä ——– kiitos paljon.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Kike Elomaa, Kimmo Elomaa, Perussuomalaiset, raha

Kommentit

Oma kommentti