Raiskaaja-mallipomon omituisesta historiasta löytyy Miss Suomen perintöprinsessaa ja tv-kaunotarta!

Eilen uutisoitiin joensuulaisen mallipomon Tero Erosen saamasta 12,5 vuoden tuomiosta. Mies syyllistyi törkeisiin seksirikoksiin harhautettuaan nuoria mallityttöjä. Erosella on kuitenkin pitkä tausta viihde- ja käräjämaailmassa. Muun muassa Joensuun käräjäoikeudesta löytyy liuta juttuja, joissa mies on ollut niin kantajana kuin vastaajanakin.

Jo 90-luvulla hän kävi oikeutta, jossa osallisena oli Miss Suomen perintöprinsessana tunnetuksi tullut nainen. Hymyn toistakymentä vuotta sitten julkaisemassa jutussa monet mallinaiset niinikään kertoivat Erosen kummallisista edesottamuksista, kun hänellä oli tapana kuvata hotellihuoneissa nuoria naisia rohkeasti ja säilyttää kuvat. Yksi Erosen kanssa ongelmiin joutuneista oli ammoinen Onnenpyörä-ohjelman kaunis juontaja-apulainen.

Eronen sai 12,5 vuoden tuomion muiden muassa 16 seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yhdeksästä raiskauksesta, tapon yrityksestä ja törkeästä ihmiskaupasta. Hänelle langetettiin maksettavaksi yli 200 000 euron korvaukset.

Lue lisää: Näin mallipomo puolustautui nettikirjoituksessaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tero Eronen

Kommentit

Tero tuhosi aikoinaan monen tytön lupaavasti alkaneen uran ja monen alkamattomankin. Miss Suomen perintöprinsessankin maineen tämä naistenkiusaaja onnistui pilaamaan, vaikka joutuikin asiasta vastaamaan sittemmin oikeudessa.Hänen tekonsa ovat niin hirveitä, että niitä on vaikeata normitallaajan edes käsittää. Tuo mies olisi pitänyt saada nalkkiin ajat sitten, niin paljon pahaa jälkeä ja traumoja hän on saanut aikaan.

Toivottavasti vetävät sitä elukkaa ilman vaseliinia…jipii!! 12,5vuotta rassattavana.. ”Mohammed,suuren vekottimen omistaja,olet seuraava”Auts!

Jos maailmassa on oikeutta niin tuokin tyyppi raiskataan useampaan kertaan vankilassa ja oikeus on voittanut.

Miksei kukaan vedä noita veijareita ajoissa hojoon kun ne harrastaa törkeää väkivaltaa vuosikaudet puolustuskyvyttömiä naisia ja lähes lapsia kohtaan?

Oma kommentti