Rajuja lääkäri- ja poliisiraportteja – näin Tauski vastaa pahoinpitelysyytteisiin!

Hymy sai tuoreet kommentit laulaja Tauski Peltoselta, joka on juuri nousemassa paluukoneeseen oltuaan loma- ja liikematkalla Gambiassa pari viikkoa.

Tänään Tauskin ex-vaimo Virpi Kätkä julkisti lääkärintodistuksia ja poliisin tapahtumaraportteja todisteeksi sille, että laulaja pahoinpiteli häntä avioliiton aikana. Tauski on järjestelmällisesti kiistänyt väitteet.

Myös Henna Peltonen avautui pari viikkoa sitten Metropoli-lehdelle julkistaen valokuvia, joissa hänellä oli pahoinpitelyvammoja.

Tauskin kommentit Hymylle ovat lyhyitä.

-Olen juuri nousemassa koneeseen täällä Gambiassa. En jaksa noita ex-vaimojani enää. Touhutkoot mitä lystäävät.

Enempää et kommentoi?

-Nyt en ota osaa mihinkään, annan juristini hoitaa asian, Tauski päättää.

Täällä Metropolin kohun aiheuttanut juttu ja raskauttavat dokumentit.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Väkivaltaisuus on ollut iät ja ajat pienimunaisten miesten ongelma.

Hyvä? Tauski. Naiset juoksevat sun syliisi? Minkä se mahtaa isoegoihminen? Kun kädet ovat nyrkissä ja naiset juoksevat pahki ja kolauttavat päänsä?

Kammottavaa.

Aikoinaan olin avioliitossa vastaavanlaisen hylkiön kanssa. Paitsi hän ei pieksänyt muita – ei lapsia eikä anoppiakaan. Se mikä oli samanlaista tähän Taunoon verrattuna oli, että hänkin puri kasvoista ja yritti repiä hampailla kasvoja riekaleiksi. Moni ei usko vieläkään, vaikka se hirviö istuu tällä hetkellä avovaimonsa tapon yrityksestä. Narsisti osaa olla narsisti.

ouujee määkin on kännissä. Tauno on kova… niiiiinkova. En panis.

Oma kommentti