Rankkoja vihjailuja: ”Ostettiinko Miss Suomen titteli?”

Viivi PumpanenSusanna SievinenMiesten elämäntapasivusto Egorazzi, jota päätoimittaa Susanna Sievinen, on esittänyt uuden Miss Suomen valinnasta varsin rankkoja vihjailuja, joskin sananvapaudeltaan laajemman kirjoituksen eli kolumnin muodossa.

Tozimies-pakinoitsija kertoo olettamuksen sille, miksi ”väärä” missi voi voittaa, kun kansa äänestää.

”Helposti. Tekstiviestiäänestyksen volyymit ovat verrattain pieniä ja jo muutaman tuhannen äänisaalis saattaa kääntää vaa´an kielen suuntaan tai toiseen. Nuo äänet maksavat vain alle euron kappale ja voiton järjestäminen vain jokusen tuhatta euroa”, Egorazzi kirjoittaa ja jatkaa:

”Laite, jolla voi lähettää useampi sata tekstiviestiä tunnissa maksaa parisen sataa euroa.”

Pakinassa kuittaillaan vielä, että muutaman tuhannen euron puhelinlasku on pientä Porcheen verrattuna. Kyseisen menopelin Miss Suomen varakkaaksi kehuma poikaystävä on luvannut kaunottarelle ostaa.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/missi-viivin-vihjaillaan-kayttaneen-geelipohjallisia-pituusmittauksissa

Kuvassa Susanna Sievinen (vas) ja Viivi Pumpanen (oik)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Miss Suomi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Missibisneskin on bisnestä. Siinäkin on päällimmäisenä tärkeysjärjestyksessä raha. Luuletteko te tosissanne että teidän mielipiteenne merkkaavat jotain?

Kaunis nainen voitti. Piste. Lyhyt tai ei. Hän on ilmiselvästi lyhyt, koska ei näy suostuvan uuteen mittaukseen. Mistään ”arvoista, moraalista, aatteista” ei voida puhuta, kun 10 000 euroa tarjotaan jotta hän tekisi sen, minkä hänen kuuluisi muutenkin tehdä, ihan ilmaiseksi. Lyhyempi on kuin ilmoitettu mitta, se on fakta. Muussa tapauksessa, hän on vain …yksinkertainen. Mitä en usko hänen kuitenkaan olevan. Kuka nyt 10 000 eurosta kieltäytyisi?! Paitsi 165 cm, joka tietää että hänen 165 cm:nsä voisi viedä häneltä kruunun. Paitsi etten usko sen vievän. Eihän niillä ole mitään pituusrajoitusta? Vai?

Kommenttiin nro 9.
Eihän se sitä Porschea kebabin pyörityksellä saaduilla rahoilla ostakaan, vaan perseen pyörityksellä hunkseissa.

Kannattaa ottaa perinteinen postikorttiäänestys käyttöön, niin ei tämäkään kyllä toimi joku kelvake voi niitä korteja raapustaa miljoonatolkulla vaikka si karvahanskat.

ihmisiltä rahat pois..juu kaikki ohjelmat ottaa mallia ja äänestystä peliin..ja rahat pois ihmisiltä..ja tyhmät ihmiset tietty äänestää ja laittaa rahaa menee:) ihme ku eduskunta vaalit ei onnistu viä puhelimella.. euron per ääni:) mut tätä menoa sekin viä tulee:)

Sanoohan tuon nyt järkiki, että ei varmasti ollut kansan makuun tää uus missi. Aivan tavallisen näköinen ja lyhyt tyttönen. Olin lentää persuuksille kun kuulin, että tämä tyttö voitti, js ihmettelin voiko Suomen kansalla näin pahasti muuttui misseistä maku.

Mitä vittua! Rahallako missi ostaa misseytensä? Voiko siis ruminkin pubiruusu voittaa tämän, niin mahtavan tittelin. Tämähän kuulostaa skandaalilta!!!!!

Susanna Sieviseltä on laihduttuaan paljastunut yhä suurempi hevosennaama! Anteeksi hevoset! Rakastan hevosia. Eikös ole mukavaa lukea näitä totuuksia netistä? No joo, kauneushan on arvostelulaji. Eläköön sananvapaus!

Voi herranjestas.

Susanna Sievinen – tuo katkeroituneen ex-missin perikuva, jonka käsittääkseni jätti hänen ex-miehensä uimari Jani – vielä huikeasti kauniimman ruotsittaren vuoksi. Ihmettelen, että S.S. henkilöityy täällä arvostelemaan uutta äärimmäisen kaunista Miss Suomea. Sievinen ei ole itse koskaan yltänyt edes lähelle tätä kauneusihannetta – eikä tunnu yltäneen muutkaan tälle palstalle kirjoittaneet katkeroituneet tilittäjänörtit.

Ehkä onkin parempi, että vietätte vapaa-aikanne kirjoittelemalla finnit naamassa ja läskit vyötäröillä kotikoneen ääressä. Sinne kuuluttekin. = )

jos viivi on vankasti sitä mieltä, että hän ei mitenkään huijannut pituuttaan niin luulisi että hänellä ei olisi ongelmaa suostua todistamaan sitä. jos hänen mielestä se olisi jotenkin tyhmää tai naurettavaa niin sitä suuremmalla syyllä hän voisi sen todistaa. eihän siitä mitään haittaa olisi? vai olisiko?
jotenkin uskon kyllä siihen, mitä egorazzi sivuilla lukee tästä junailusta.

suomi vois olla hyväntahdon edelläkäviä maailmassa ja alkaa kotiuttaan näitä karvaranteita pikkuhiljaa.

Niinpä. Noi äänimäärät olisikin hyvä tietää ja toisaalta, onko samasta numerosta/samoista numeroista soitettu lukuisia kertoja tms. Koska äänimäärät ovat tosi pieniä ja katsojia on reilusti yli miljoona, ei todellakaan voida puhua koko kansan missistä, vaan vain äänestäneiden suosikkimissistä. Ja miksi pituusrajasta joustettiin tänä vuonna, kun ei aiempinakaan vuosina ole joustettu? Outoa, sanoisin. Ja miksi lähettää ulkomaille kisaamaan missi, joka on kilpasisariaan päätä lyhempi ja jolla ei ole pienintäkään mahdollisuutta pärjätä kisoissa?

Missi maksoi karvavisalla petskulle, joka maksoi tekstareilla kisojen jehuille ja maksaa missille autolla takaisin, johon missi vastaa maksamalla karvavisallaan….and so

Itse olen sitä mieltä, että väärä missi voitti. Toisaalta ei minulla ole varaa valittaa, koska en osallistu puhelinäänestyksiin. Missikisoissa olisi hyvä palata asiantuntijaraatiin. Toisaalta kaikkien missikandidaattien pitäisi täyttää myös misseille asetetut pituusvaatimukset.

aika hyvin on jos karvaranne saa kebabin pyörittämisellä poschen ostettua,muahah.taí saatika jonkun pesuliikkeen toimitusjohtajana.

Viime vuoden äänimäärät julkistettiin ja ne olivat todella pieniä, muistaakseni jokunen kymmenen tuhatta yhteensä ainoastaan. Mutta siitä ei ole nyt puhuttu mitään, eikä siitäkään, monestako liittymästä on tullut vai onko tullut äänivyöryjä. Tällaisenkin tiedon voisi julkistaa, jottei jäisi epäilyksiä. Mieluimmin äänestän vaikka Suomen euroviisua, jolla on jotakin merkitystä. Kansanäänestys ei todellakaan sovi missikilpailuun, eikä huippumallikilpailuunkaan, kilpailijat tulisi tavata henkilökohtaisesti.

Viivin Hunks-poikaystävä lupasi ostaa misukalleen menopelin voittolahjana. ”Piti olla Bemari, mut nyt saankin Porschen!”

Mikä toi Porche, joka niin monessa uutisessa nykyään ilmaantuu?

”…joskin sananvapaudeltaan laajemman kirjoituksen eli kolumnin muodossa.”

Ehhehe, olipas toimittajalta nokkelasti heitetty sarkastinen viittaus ajankohtaiseen asiaan. Ihan aplodien paikka! Toivottavasti tämän sanan säilän taiturimaisen käyttäjän pieni pääparka ei nyt tullut liian kipeäksi tästä uroteosta.

Mikä siinä on että kaikessa pitää saada äänestää? En minä halua. Joskus olisi ihan mukava nähdä kisa, jossa raati tekisi valinnan, eikä aina kansa, joka jää puhelinäänestyksissä epämääräiseksi.

Eipä ole ensimmäinen tekstiviestien kanssa voitettu kisa. Jos laitteen saa uutena 39-49 eurolla, eikä siis tarvita edes 200e ja viestejä on varaa laittaa 5000kpl, kyllä sillä kummasti saadaan sitä vaakakuppia suuntaan jos toiseen käännettyä. Summa ei olisi kovinkaan iso. Viestien koko määrä ja jakauma olisikin mielenkiintonen tieto.

Suomessa esim. Euroviisu karsinnoissa (Ruotsin Melodifestivalen) ei päästä lähellekään naapurimaa Ruotsin viesti määriin. Tosin puitteetkin on 100 kertaa vaatimattomammat. Yle:n laatu ei takaa kauheita määriä. Halvalla tuotettua potaskaa jossa viestimäärät ei olisi myöskään isoja niinkuin Miss Suomi kisat puitteineen on, olisi varmasti varsin helppoa heittää nurin tuollanen järjestelmä 5000 viestillä tai jopa pienemmillä määrillä. Sopivin puhelin pommitusviesteihin ja nopein on vanha 3210 joita saa ilmaseksi jo. Pitää muistaa, että kertaviesteinähän ne laitetaan, jokainen erikseen. Navi näppäintä naputtamalla pelkästään kun alkuasetelma on laitettu ja numero talletettu ensimmäiseksi, se käy todella nopeasti.

Tietysti estotoimia pitäsi olla siten, ettei yhdestä numerosta rekisteröidä kuin yksi viesti. Tekstiviestejä olisi helppo jakaa puhelinnumeron perustella, koska se näkyy aina. Sellasen listan läpikatsanto ei ole erityisen nopeaa muuten kuin tietokoneen kanssa. Koska vaihtoehtoja (puhelinnumeroita) on niin monta erilaista.

Mutta sen jälkeen se voisikin olla oikeuteen lähtö, koska kukaan ei ole kieltäny lähettämästä erikseen viestejä niin montaa. Eli silloin rahat pitäs ainakin palauttaa varmasti takaisin ja se voisi maksaa paljon taas järjestäjille. Pitää muistaa että missikisatkin on Suomessa puhtaasti rahankeräystä.

Kuka eukoista ”tienasi” eniten esiintymisellä järjestäjille? Titteli onkin sivuseikka. Ennen lähetettiin postilla ja oliko diili Ylen kanssa? Mene ja tiedä. Jokatapauksessa, jos ei julkisteta näitä tietoja, niin vaakakuppi tässä ei kallistu pelkästään, vaan koko vaaka kippaa nurin.

Täysi totuus. Törkeää että Suomea maailmalle edustamaan lähtevä ’kansallisen instituution’ keulakuvaksi valitaan tekstiviestiäänestyksen perusteella. Kukaan tervejärkinen ei maksa euroa per viesti äänestämisestä, jolloin ’kansan valitsemaksi’ pääsee kuten nyt. Kyllä nyt tuli missSuomikisat tiensä päähän. Lopultakin.

Oma kommentti