Räppäri Pikku G:tä epäillään huumerikoksesta!

Pikku GPikku G -nimellä musiikkia tehnyt rap-artisti Henri Vähäkainu on Ilta-Sanomien tietojen mukaan yksi epäilty poliisin tutkimassa huumerikoksessa. Rikoksesta on vangittuna 34-vuotias turvallisuusalan yrittäjä ja portsari. Vähäkainu ei kuulu pääepäiltyihin.

Poliisi on kuullut pääepäiltyjen lisäksi kymmenkunta muutakin henkilöä tapaukseen liittyen. Poliisi kertoo, että kokaiiniliiga on suurimpia maassamme paljastuneita. Sen on Ilta-Sanomien mukaan epäilty tuoneen maahan sekä välittäneensä noin puolitoista kiloa kokaiinia.

Pikku G antoi artistina huumeidenvastaisia lausuntoja.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henri Vähäkainu, Pikku G

Kommentit

Olen aina ihmetellyt, että millä nämä kaikki julkkikset tulevat toimeen, kun eivät tee töitä ja tämänkin herran levymenestyksestä on kulunut jo vuosia. Salaisuudet alkavat selvitä.

Nyt haetaan vähä uskottavuutta ”räppi” uralle, kun ei olla enää pikku-g.. vedetään vähä kokkelia ja ollaan niin gängstä räppäriä muhahah

Kunnon gansta-räppääjä! Kummassa liigassa oli ensin, kokaiiniliigassa vai Keskusta-puolueessa?

joo,katselin joskus aikoinani tampeeren anttilassa kun kyseinen jannu aloitteli uraansa.arvelin jo tuolloin et kyseisestä pellestä ei tule muuta kuin narkkari tai sosiaalipummi.( ja laulu oi että,myötähäpeän määrä oli sanoinkuvaamaton)

Oma kommentti