Räpylä-Danny

DannyIkuinen teini-idoli Danny on aloittanut uuden harrastuksen.

– Ostin koko setin: naamion, snorkkelin, puvun, sukat, räpylät ja käsineet. Eikä maksanut kuin muutaman sadan euron verran!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Danny, Ilkka Lipsanen

Kommentit

LoL, luulin otsikosta että Danny on alkanut harrastaa räpylärokkia

köpö setä, joka on jämähtäny 60-luvulle ”idoli” ”ikuinen” ”teini”?

repäiskää allakasta muutama sivu pois siellä Hymyssä

on vuosi 2009, jos joku dino ei sitä vielä huomannut 🙂

kaveri on jäänne about puolen vuosisadan takaa……

Että te olette pahansuovia ja ilkeitä nuoret (ja vanhemmatkin) ihmiset. Noinko on itsetunto nollissa, että aina pitää se ilkein kommentti saattaa maailmalle, että itse tuntisi olevansa parempi. Sääliksi käy teitä ja kaltaisianne. Miksei Danny saisi snorklailla siinä kuin muutkin?

Teini-idoli…Wtf? Monikohan teini fanittaa jotain 70-luvulle jämähtänyttä vaaria? Dannya ei ole fanittanut teinit kai ikinä.

Ihan kiva kun iäkkäämpänäkin löytää uusia ja mielenkiintoisia harrastuksia. Niin pysyy ajan hengessä mukana. Niin se kuulkaa vaan menee, että jokainen vanhennutaan. Meistä vanhemmista ihmisistä on jopa lystikästä seurata omaa ja myös idlimme ikääntymistä. Vähän on kun naamiaisissa:-), paitsi että naamaria ei saa pois. Sydän kuitenkin näissä naamiaisjuhlissa viisastuu, ja se onkin paljon kauniimpi ja puhtaampi ja vilpittömämpi nyt kun silloin, kun kaikki kurvit oli kohdallaan eikä rypyistä ollut tietoakaan.

Hyvä Danny!! Nauti uudesta harrastuksestasi ja anna vuosien tehdä sinusta juuri sellainen kun Jumala on tarkoittanutkin. Se on ihmisten omaa pikkumaisuutta jos ei ymmärrä sitä.

Joskus olen ajatellut että..Danny, olisi minusta paljon sympaattisempi ruutupaidassa ja lököfarkuissa. Tukkakin voisi olla hiukan luonnollisempi eikä niinkuin kampaajan jäljiltä!

Tervehdys!

Näinhän se on, surullista;

keskinkertainen käännösbiisilaulaja, jonka show’t ovat haalistuneet ja tähti sammunut 1970-luvun jälkeen musiikkineuvoksen arvosta huolimatta, hakee ja saa julkisuutta vain ostamalla sukellusvälineet. 🙂

No, kyllä Youtube -äänestys ”Tahdon olla sulle hyvin hellä” -biisin englannoksen videosta kaikkien aikojen huonoimmaksi sellaiseksi saavutus on. Terveisiä pop -musiikin Ed Woodille! 🙂

Eipä kiinnosta! Minäkin olin nuori 60-luvulla kuten sinäkin, mutta sinä kurttunaama olet jämähtänyt sinne.

Oma kommentti